bezdo Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 Paní prosím poradte. Našiel som pôvod zaolejovania na chladiči klími na peugeote 206 SW 1,4 2005.Na hliníkovej trubke, ktorá vchádza do chladiča(časť je aj na fotke)je malilinka dieročka, vidím ako tam jemne bublinkuje olej. Čo mám robiť? Dá sa vymeniť iba ta trubka(končí v čiernom zásobníku,dlžka asi 25 cm)alebo da sa to nejako opraviť. Prípadne poradťe kde to vedia dobre spraviť v okolí PD,PE,nemám dobré skúsenosti so servisom peugeot v PD. Dakujem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
limar Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 Pokiaľ tam máš dierku, tak je asi klíma prázdna. Ja som mal podobný problém - dierka v gumovohliníkovej trubke od kompresora po chladič. Za novú chceli 4000sk, odporúčali mi dať zavariť do PD v škole zvárania. Nakoniec som išiel na vrakáč medzi Oslanmi a PE a za 300 bola moja. Prehodil som, dal naplniť a je pokoj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
acron Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 limar len aby na 206 sw zohnal vieš ja osobne by som v peugeote kupil novu hadičku a dal by som to spravit maš istotu že to bude gut aj ked to je finančne naročne ale istota je istota Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozefsv Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 ak to nie je samostatna hadica tak zavarit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdo Posted July 24, 2010 Author Share Posted July 24, 2010 Díky za rady- VYRIEŠENÉ!!! Tam kde to tieklo sa to nedalo spraviť inak ako vybrať chladič kedže rúrka je pevne s chladičom. (inak chladič som mal vonku za 15mim a to som to robíl prví krát, krásna 206) Celé som to zobral do zváračskej školy v PD, za 30 min. hotové. Nahodil. O 13.00 mi to naplnili, skúšobná jazda, pozrel som to v jame, postriekal vodou, a drží to. So zo sebou spokojný,žiadny opravár a za 8 hod. hotové Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferrari Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 Ha, kukám, že nás je z PE a z okoli aviac Mne zatiaľ klíma klímuje OK, ťuk-ťuk...ale zasa mám autíčko 4 dni [upravil dne 24.7.2010 ferrari] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts