greedy Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 Ahoj lidi.. Docela prekérka, mám mírně prostřihanou elektroinstalaci pod palubkou, sice to vystřihané mám ale už to ani za nic nemůžu dát dohromady, mám starý model a i když tam zapojim co zapojit můžu, tak mi po zapnutí klíčku začnou cvakat relátka a trochu bliká přístrojovka, snažil sem se to udělat ale už mi to hlava nebere.....protože mám koupenou novou palubku i s přístrojovkou, Lukasema a vypínače rád bych to tam taky zapojil, tak se chci zeptat, jestli víte zda půjde elektroinstalace novýho modelu zapojit do pojistkový skříňky bez toho, abych musel předělat i elektriku u motoru? Díky moc za rady.. Tom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitja Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 Ja myslim, ze elektroinstalace je u stareho a noveho modelu stejna... a jestli myslis svazek k motoru, tak tam samozrejme zalezi na objemu a vykonu, pokud je stejny tak by to melo sedet. [upravil dne 23.7.10 Mitja] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts