majco407 Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 uz som z toho auta zufaly...idem a znicoho nic , komplet vsetky chybove hlasky sa rozsvietia , zacne kontrolkove peklo a aj cerveny napis stop...potom to zas postupne pomaly mizne...myslite ze mi odchadza riadiaca jednotka , alebo je tam nejaky skrat..na dia. nic nezistily...som zufaly...vdaka. je to 1.6hdi rok 05. jazdim nim len dlhe trasy , pracujem vo francuzku a dokonca francuzy si s tym nevedeli dat rady... [upravil dne 22/7/10 majco407] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shark734 Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 akurat sa to tu riesilo: mas to par prispevkov nizsie;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
majco407 Posted July 22, 2010 Author Share Posted July 22, 2010 uz som , menil baterku, menily nejaku dosku co je pri riadiacej jednotke, kde su poistky relatka a tak...najhorsie je ze ked pridem do servisu aj tu vo france , tak auto funguje normalne a nevedia prist na chybu...precistil som kopec konektorov...motr super , spotreba tiez...ale ta elektronika katastrofa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts