miko-art Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 V lete, keď je auto celý deň na slnku (zamknuté na parkovsku) tak večer, keď sa už ochladzuje, začne z ničoho nič húkať alarm. Ale, keď pred zamknutím auta vypnem interiérové pohybové čidlá, tak je to O.K. Mám dojem, že to robia nejaké plasty, ktoré chladnutím pukajú. Máte niekto tento istý problém? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VOVKA Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 Třeba tam neco vlitlo (moucha atd.). Jak se vypina pohybove čidlo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
farky Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 na 405 ke sme mali podobny problem, vecer sa auto zamklo a uprostred noci zacalo hukat, takmer kazdu noc - studeny spoj v alarme - vymenena cela krabica s alarmom a odvtedy je pokoj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miko-art Posted July 23, 2010 Author Share Posted July 23, 2010 VOVKA, to pohybové čidlo vypneš tak, že po vytiahnuti kľúčika zo zapaľovania stlačíš na pár sekúnd to tlačítko napravo od štelovania výšky svetiel (je tam ikonka \"signálu\") až kým ti neostane natrvalo svietiť ledka alarmu medzi sedačkami. Je to ale jednorazové. Po ďalšom odomknutí, keď to nedeaktivuješ, automaticky sa to pohybové čidlo znova zapne. (a mucha tam isto nevletela, najprv som si myslel, že to robia mravce, keď tak na jar lialo, tak mi ich zopár do kabíny schovalo...) [upravil dne 23/7/2010 miko-art] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VOVKA Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 Původně zaslal: miko-art VOVKA, to pohybové čidlo vypneš tak, že po vytiahnuti kľúčika zo zapaľovania stlačíš na pár sekúnd to tlačítko napravo od štelovania výšky svetiel (je tam ikonka \"signálu\") až kým ti neostane natrvalo svietiť ledka alarmu medzi sedačkami. Je to ale jednorazové. Po ďalšom odomknutí, keď to nedeaktivuješ, automaticky sa to pohybové čidlo znova zapne. (a mucha tam isto nevletela, najprv som si myslel, že to robia mravce, keď tak na jar lialo, tak mi ich zopár do kabíny schovalo...) [upravil dne 23/7/2010 miko-art] Dik,ja jsem si myslel že to tlačitko na deaktivaci park.asistenta (jizda s vozikem atd.).Ted už to vim na co to je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
votrelec.x Posted August 25, 2010 Share Posted August 25, 2010 Mal som podobny problem,,, niekedy v noci to vobec nedalo spat!!!! Riesenie... vraj pokazena sirena, ze to nema nic spolocne s teplom, pohybom... Predtym som si myslel nieco ako Ty. Vyriesil som to odpojenim alarmu!!! Ved tieto auta sa nekradnu neboj ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blizzard Posted August 25, 2010 Share Posted August 25, 2010 taky mi to teď začlo dělat (cca 4 dny nazpět) a přitom takový hice jako na začátku června nejsou. Dělá to ta vnitřní prostorová ochrana. když jí vypnu je klid. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VOVKA Posted August 29, 2010 Share Posted August 29, 2010 mne to dela už vic než mesic - pomalu začinam zvykat na každodenni vypinani pohyboveho čidla ale mam v planu zajet do PEUGEOTU, snad dostanu nejakou radu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts