Guest Fiktik Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 Zdravím, dal jsem si trochu práce a nastahoval ze stránek Peugeotu manuál pro P 407 SW, rok výroby 2005. Samozřejmě CZ. Tak pokud máte zájem, je ke stažení zde. V případě, že máte zájem o jeho tištěnou podobu, kontaktujte mě na PM. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laďa Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 Návod k použití jsem si objednal zde na foru - originál knížku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanchez Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 mne sa do toho nikdy nechcelo pustit a cakal som na taku osobu ako ty Dik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Fiktik Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 To: Láďa Tak já to nikomu necpu, ale věřím, že to pár lidem přijde vhod. [upravil dne 22/7/10 Fiktik] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 děkuji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misan60 Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 Já jsem si stáhl a poskládal manuál pro svoji verzi výbavy, t.j. 407 Sedan 2.0HDi se systémem RT4, pro zájemce je na 14 dní uložena v úschovně http://www.uschovna.cz/zasilka/MU7P7SYRF3VCPUSU Pro jakýkoliv typ a výbavu je možné si manuál prohlédnout a stáhnout na stránkách http://documentation.peugeot.com/default.aspx?country=CZ&language=cs&model=407 , pro novější typy Peugeotů (P308 apod to funguje taky, stačí v odkazu nahradit 407 jiným typem) [upravil dne 23/7/10 misan60] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Fiktik Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 Stáhnout jde, ale pouze po jednotlivých stránkách, takže to není moc praktické, ale spíše pracné. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarda007 Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 Sice jeste nejsem majitel tohoto nadherneho vozu, ale doufam, ze co nejdrive budu, takze dekuji Fiktiku za navod, rovnou se s autem dopredu trosku seznamim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts