pietro17 Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 Ahojte ludia. Viem ze tema s hudbou a radiami tu bola obomielana celkom dostatocne. Chystam sa na skoro kompletnu vymenu hudby v mojej 306-tke, no v jednej otazne nemam celkom jasno a chcel by som sa Vas opytat, ci by mi niekto vedel by kusok napomocny. Idem menit radio, predne (casom aj zadne) repraky a antenu. Pri tej by som sa chcel opytat, ci uz niekto z vas menil antenu, su tam nejake veci na ktore by som si mal davat pozor? Nieco na co mozem narazit alebo mozne tazkosti ktore mozem ocakavat? Ako je to s tapacirmi? Nakolko som uz otvoril dalsiu temu a bolo by zbytocne kvoli jednej dodatocnej otazke otvarat dalsiu, neviete niekto maximalnu montaznu hlbku zadnych reproduktorov u 306-tiek? Buden vdacny za napomocne odpovede. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F.I.K Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 A chceš měnit jen kloub s prutem, nebo i kabel? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pietro17 Posted July 22, 2010 Author Share Posted July 22, 2010 Chcel by som menit komplet aj kabel. Mam uz novu antenu so zosilnovacom, Taktiez ako je ta antena vlastne uchytena? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F.I.K Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 U 306 jsem to ještě nedělal, ale kabel bude taženej vzadu za palubkou a kloubek antény bude přišroubovaný zespoda matičkou, na tu se možná dostaneš, když vyndáš to světlo na stopě a plasty okolo něj, ale to už bych kecal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
filas1 Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 Přesně tak, pod světýlkem je uchycená anténa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanley-zdenda Posted August 14, 2010 Share Posted August 14, 2010 sundáš stropní světlo a jsi hned u matice antény a kabel vede mam pocit na straně řidiče sundat plast ze sloupku je brnkačka a pak by to mělo jít vytáhnout Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wooody Posted August 21, 2010 Share Posted August 21, 2010 přesně tak, akorád je to tažený sloupkem u spolujezdce,, teda alespoň v obou 306 co sem měl...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outstrike Posted August 22, 2010 Share Posted August 22, 2010 kabel je tažen po straně spolujezdce pod sloupkem a jde pod palubní desku, pod hodrní odkládací kaslík. Pokud budeš měnit celou anténu doporučuju antěnu ze strany střechy řádně utěsnit, aby ti do auta neteklo, jinak ti nateče do stropního světla a centrálu. Pořídil jsem si také silnější anténu prutovou a otvor ve střeše byl samozřejmě užší, udělal jsem větší otvor a okolo jsem to podlepil samolepicím dynamatem, který jsem měl po ruce a zatím musím říct že spokojenost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts