John_Ice Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 Tak hledal jsem hledal a asi málo a tak se obracím sem. auto 100 000km katák po kotrole je prázdnej...hlásí mi to chybu. Lze nějak tu hlášku obejít?Jelikož jsou tam 2 sondy,tak si myslím,že to jen tak nepujde a nebo šlo by prostě nějak ty sondy přečurat,aby si myslely,že to je čistý?myslím si že by to chtělo teda jen jednu a to tu za katákem. nějaké nápady rady No nebo hold koupím novej a budu pro ekologii... [upravil dne 10.11.2010 22:20 John_Ice] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Ice Posted November 10, 2010 Author Share Posted November 10, 2010 Takže žádný nápady nepřišly,tak bych chtěl tímto zkusit o nějaké rady.Jakej kat tam šoupnout. V Peugeotu kat prodavají jako celek s potrubím 26 000kč. Tyll (v Kolíně co mám nejblíže) dodává universal kat,ale jenom kulatý za 6 500kč,nevím jestli se tam vejde protože je v autě oválný.A ta cena se mi zdá taky trochu dost,když vidím na netu cca 3-4000kč. Každej mluví o Bosalu,ale ten tenhle typ katu neprodává co zjištuji. objem 2230 ccm benzín EURO 4 Nějaké osvědčené katy? dík za typy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts