DanculD Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 Ahojte, kupil som auto s automatickou prevodovkou AM6, auto ma 170000km, servisna historia sedi a chcel by som sa opytat ci ta prevodovka este nieco vydrzi a na co si dat pozor. PS: Zatial radi bez trhania a akychkolvek razov. Dakujem. [upravil dne 20.7.10 DanculD] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jofo Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 prevodovka vydrzi hodne, ale zalezi ako sa clovek o nu stara. ja by som vymenil olej a mal by si zas na nejakych 40000-60000km pokoj. Inac je to dobra prevodovka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanculD Posted July 22, 2010 Author Share Posted July 22, 2010 Tak som bol v Peugeot servise, tam najskor nechceli verit, ze sa takato konfiguracia robi P307 + AM6. Az po nahodeni VIN-u do systemu neveriacky krutili hlavou, ze mam naozaj pravdu. To mi vsak az tak nevadi, lebo tato prevodovka sa podla ich vyjadrenia dost casto montuje do P407, takze ju poznaju. Ale na moj dotaz o vymene oleja okamzite vybafli, ze olejova napln je celozivotna, ze urcite sa nic nemeni a je to vraj velmi zlozite a bla bla bla... Takze co sa tyka prevodovky, tak vymenu oleja by som u nich radsej nepozadoval, pretoze neviem ci by tam nahodou nevdomky nieco nesku...li, kedze to evidentne nerobia. Neviete nahodou poradit niekoho, kto sa v tom vyzna? Prevodovka radi ok, vsetko slape, tak by som ju nerad poslal do kytek pre nejaku neznalost. Dakujem. [upravil dne 22.7.10 DanculD] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jofo Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 Je toho hodne. staci zadat do guuglu oprava automatickej prevodovky a vybehne toho vela. Alebo skus bpohladat tu na fore. Tu sa toho tiez preberalo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts