Mino85 Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 Zdravim, Dal som vymenit posilovac brzd,pretoze ten povodny prepustal a nedrzal podtlak.Po namontovani noveho sa mi zda ze pedal ma kratsi chod a je tuhsi. Tak prve dva centimetre ide lahko a potom tuhy a ide tazko. Auto brzdi dobre ale zda sa mi ze musim vyvinut vacsi tlak na pedal ako s povodnym zlym posilovacom.Ako to brzdi Vam? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
godzila.01 Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 Cca stejně jako tobě... Jen kousek to jde zlehka a pak už dost natvrdo... Akdyž fakt na to chci dupnout tak se musím hodně do toho pedálu opřít.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Břízka Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 Mě taky úplně stejně je to jen o zvyku;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mino85 Posted July 22, 2010 Author Share Posted July 22, 2010 tak som zistil jednu nemilu vec a to ze mi stale svietia brzdove svetla. Mohlo sa to stat ako mi menili posilovac? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobr Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 Ano, klidně. Určitě neseřídili správně tyčku, co tlačí do posilovače. Reklamovat, ať to spraví. Může se taky stát, že se po dlouhém brzdění brzdová kapalina zahřeje a roztáhne natolik, že budeš řešit, proč auto stále brzdí. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts