igor4 Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 Caute vsetci, chcel by som sa spytat aku mate skusenost s vyrobcom celneho skla Pilkington? pytam sa pretoze minuly tyzden som dal menit celne sklo a dnes mi dopadol kamienok na celne sklo a puklo mi znovu!som totalne nasraty. Predtym som mal sklo od firmy autosklo a vydrzalo mi 4 roky. Aku mi doporucujete znacku resp.aku mate vy? ten Pilkington som pozeral na nete a vyzera to byt renomovana znacka alebo sa robia aj ich repliky? este sa chcem spytat ci niektora poistovna na Slovensku havarijne poistuje skla aj samostatne t.j. bez ostatnych rizik? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
godzila.01 Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 Neznám tu značku já prodávám AGC a s těma mám dobré zkušenosti. Prodáno cca 30ks oken a nikdo zatím nevolal ani nepsal že by prasklo,nebo byl nějaký problém... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek 306 Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 mam teďka nově Pilkington a zatim se zdá že dobrý, ale stejně mam už všechny skla pojištěný, znova se mi cálovat nechce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts