Guest Ftigr Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 Nazdar, nějaký syčák uloupl přítelkyni ze 106tky zadní znak na pátých dveřích. Máte někdo zkušenosti s vrakáčema, nebo s prodejnama náhradních dílů? Nebo nemáte tady někdo jeden na prodej? Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kujon106 Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 Novej s plastíkem u peugeotu kolem 700-800kč... Jetej nevím. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
go.play Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 já jsem si zrovna včera nechával dělat novej polep toho znaku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lordlacik Posted July 28, 2010 Share Posted July 28, 2010 a kto a za kolko tu ho robil? mne sa rozpadol. Ta plastova nalepka vyschla, popraskala a odlupla sa. Aj ja by som chcel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cdman Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 I mě se to sloupalo... Byl by odkaz, kde nálepku sehnat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipisekr Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 jedině tenhle pokud pomůže http://www.autosamolepky.cz/oddeleni-Znaky%20aut-tuning-autosamolepky.html [upravil dne 29/9/10 od Pipisekr] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
go.play Posted September 30, 2010 Share Posted September 30, 2010 já jsem si ten znak nechal udělat takhle, stálo to pár korun, neřikám že to je nějak oslnivě pěkný, ale lepší než když to je sloupaný nebo vybledlý ( červenej je proto, protože jsem si nechal dělat na bok tu červenou linku s nápisem S16, tak aby to tak nějak ladilo) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
go.play Posted September 30, 2010 Share Posted September 30, 2010 stříbrnej nebo bílej byl lepší viď Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipisekr Posted September 30, 2010 Share Posted September 30, 2010 jj základní světlé barvy. já ho naštěstí mám stále pěkný a stále tam je. ale jsem zvědav jak dlouho :-( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipisekr Posted September 30, 2010 Share Posted September 30, 2010 pak pokud se to povede poslat foto:mrk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts