relo Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 Dajú sa niekomu na 308 otvárať okná cez diaľkové ovládanie na kľúči?Zatvoriť sa mi dajú dvoj sekundovým zatlačením na uzamknutie,ale otvoriť mi nejdú.Tak neviem či je to mojou výbavou,alebo to nejde na 308 nikomu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
buga Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 a kde je pisane ze by sa dali aj otvorit? pokial ja viem, je tam len funkcia ze sa predlzi impulz a tym sa okna zatvoria. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mischelin Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 Původně zaslal: buga a kde je pisane ze by sa dali aj otvorit? pokial ja viem, je tam len funkcia ze sa predlzi impulz a tym sa okna zatvoria. takové zavírání jsem chtěl udělat do 106.... nevíte někdo jak je to udělaný?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
buga Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 u novej faceliftovanej 207 a 308 napr? no cez BSI a jeden motorcek udajne napr: [upravil dne 21.7.2010 buga] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andy 3823 Posted July 28, 2010 Share Posted July 28, 2010 Ahoj.. ja som to už na 308 videl, že sa okná otvorili na dialku stlačením tlačidla odomknúť. Na firemných Octavkách to ide ale nie na každej - záleží od výbavy. Možno v BSI nastaviť treba na dia.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Modzillo Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 ... tak dnes sme s kolegom prebehli komplet celú BSI a nenašli sme žiadne nastavenie, ktoré by sa týkalo otvárania okien cez diaľkové ovládanie... Zatváranie okien mi fungovalo aj doteraz, sám som bol zvedavý, či sa otváranie podarí aktivovať. NEPODARILO SA! A podľa môjho názoru by nepomohli ani ďalšie motorčeky (ako bolo spomenuté vyššie), nakoľko túto funkciu treba nejako aktivovať a cez BSI to proste nejde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MatrixChose Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 Na 407 to funguje úplně stejně. Akorát nechápu na co další motorky? Snad je to po jednom ve dveřích na jedno sklo, na co jako další?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
relo Posted July 29, 2010 Author Share Posted July 29, 2010 Včera som sa bol na to v peugeote pýtať aj ja,ale nepotešili ma.Cez diagnostiku sa to vraj nedá aktivovať.Škoda,bolo by to super.andy 3823 videl si to sťahovanie cez diaľkové isto na 308? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andy 3823 Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 Ahoj! videl.. aj ja som sa tomu dosť čudoval. Na Peugeot som to ešte nevidel.auto bolo dovezené z vonku.. a určite tam nikto nič nenastavoval teda aspoň v SR nie. Žeby nejaká prerábka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
relo Posted July 30, 2010 Author Share Posted July 30, 2010 Ahoj Andy.A nepoznáš náhodou majiteľa tej 308?Nebolo by od veci opýtať sa ho ako k tomu sťahovaniu okien prišiel.A akú má v aute výbavu?Vďaka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martinsk Posted August 1, 2010 Share Posted August 1, 2010 Tak potom to museli robiť cez alarm. Opýtajte sa Pe.Tra, on má toto dorobené na jeho citroene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andy 3823 Posted August 9, 2010 Share Posted August 9, 2010 Ahoj relo, to auto je už dávno predané. Ako som písal doviezol to z vonku myslím že Belgicko a to len náhodou podržal ovládač dlhšie a stiahlo okná. V SR s tým nikto nič nerobil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Modzillo Posted August 9, 2010 Share Posted August 9, 2010 niektoré Citroeny to majú štandardne! Moja predchádzajúca C5 to takisto mala, terajšia tristoosma nie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
relo Posted August 10, 2010 Author Share Posted August 10, 2010 Vďaka za odpovede. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts