seniorkk Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 Zdravím a mám problém.V těchto vedrech jsem přišel na to,že my nejde ventilátor sahary a to po pojíždění v koloně.Na teploměru něco přes 90st.C a stopka,díky klimatizaci jsem to uchladil.A nyní prosba,má toto autíčko jeden,nebo dva snímače teploty a kde je najdu.Díky Karel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
masa.mira Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 Ahoj,nahoře před chladičema je krabička a v ní dvě relé,ta asi bude v poho,já měl přerušenej kabel dole pod saharou a nešla mi pomalá rychlost ventilátoru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seniorkk Posted July 29, 2010 Author Share Posted July 29, 2010 Moc díky zítra se na to podívám.V tá krabičce nad chladičem jsou relátka,nebo je to spínáno elektronicky? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
masa.mira Posted July 30, 2010 Share Posted July 30, 2010 Jsou tam dvě cívky,jedna spíná pomalou a druhá větší rychlost.A je tam taková větší spirála na teplotu ta to asi řídí. Jestli to je tím tak tak celá krabička stojí asi 600,-. Já měl přerušenej kabel v levo pod chladičema ve svazku. Snad rady pomůžou :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts