Jump to content

Odpojení hadic od Palivového čerpadla P-406

Zbyňa1
 Share

Recommended Posts

Teď jsem to byl vyzkoušet a červený spínač OK. Zapnul jsem klíče a hned poklepal na plast toho čerpadla a ono zabručelo. Nastartovat šlo. Po chvilce jsem zkusil nastartovat znovu a zase nic . Znovu jsem poklepal a zase to naskočilo. Muže to byt jen nějaký kontakt v čerpadle ? Ale je pravda, že když ty klíčky zapnu a čerpadlo jede, tak je více hlučné než dříve.

To je asi tím, že hledám pomoc, jak se dá. Pozitří mám odjíždět s rodinou na dovolenou a tak na vyřešení mám jen zítřek a dnes mi to jak naschvál udělalo poprvé. Přečetl jsem snad všechny vlákna s touto tématikou. Omlouvám se všem, kterým se moje zmatkování

zdá přehnané...

podle tvého popisu,kdy čerpadlo reaguje jen na poklepání, je na 100% v čudu a podle čísla nahoře na čerpadle si kup jiné--jinak budeš mít na dovolené problémy,sám jsem to zažil a ještě k tomu v cizině...:(

Mnoho zajíců myslivcova smrt :D Pokud potřebuješ rychle tak se to úplně neslučuje s levně. Odkaz jsem ti dal třeba v jiným vlákně, jinak není problém i koupit jen samotný motor http://www.aukro.cz/item1138718029_palivove_cerpadlo_citroen_peugeot_hdi_diesel_nove.html asi to bude Polsko... nebo vrakoviště, nebo někdo z místních co rozprodávají.... Odkud jsi?

Je to jasný, na dovolenou se jede o něco později, hned objednám kompletní nové na tom odkaze co jsi poradil, ale nevím zase zda to nevadí když na konci toho čísla je 027 a já tam mám 005. Asi to nevadí, že, nikde jinde jsem nenašel přímo s tím číslem co mám.

[upravil dne 19/7/10 Zbyňa1]

Původně zaslal: Zbyňa1

Je to jasný, na dovolenou se jede o něco později, hned objednám kompletní nové na tom odkaze co jsi poradil, ale nevím zase zda to nevadí když na konci toho čísla je 027 a já tam mám 005. Asi to nevadí, že, nikde jinde jsem nenašel přímo s tím číslem co mám.

[upravil dne 19/7/10 Zbyňa1]

taky jsem měl koncové 005 a výroba made in czech rep.,(tato čerpadla byla nejvíce poruchová),čerpadlo s tímto číslem už nekoupíš,ale vyrábějí se náhrady s jiným číslem,což tě nemusí zajímat--podle VIN zjisti přesné číslo dílu v serboxu a pak ho už normálně koupíš...,

P.S.číslo dílu by mělo být 1525 Z3:myslim

[upravil dne 19/7/10 ozzy56]

taky sem mnenil.. .cena odpovida... plsu nejaky dorbasky za praci....

Ale covece do zabreha asi nezajedes... maji tam toho ted pokokot.... v kazdym priapde tam zavolej oni ti ho objednaji a namontuji... pokud poprosis.. ja tam jedu zitra odpoledne... na coffe.

Původně zaslal: koblih69

Mnoho zajíců myslivcova smrt :D Pokud potřebuješ rychle tak se to úplně neslučuje s levně. Odkaz jsem ti dal třeba v jiným vlákně, jinak není problém i koupit jen samotný motor http://www.aukro.cz/item1138718029_palivove_cerpadlo_citroen_peugeot_hdi_diesel_nove.html asi to bude Polsko... nebo vrakoviště, nebo někdo z místních co rozprodávají.... Odkud jsi?

jen pro upřesnění--na odkazu není samotný motor,ale vlastní čerpadlo,které se dá namontovat do plastového koše místo starého vadného čerpadla--je tu i podrobná výměna i s foto od člena Xantík--to znamená,že stačí vyměnit jen čerpadlo za cca 1400 kč,nemusí to být celý díl i s měřičem paliva...;)