Jump to content

Sportovni vyfuk 406 2,0Hdi

2stoun
 Share

Recommended Posts

www.spei.cz tam mi ho i navařili, práce asi litr, řekl jsem si jak to přesně chci, takže ideál.

Odpověd, k čemu takový výfuk na kombi - 1) vypadá to hezky 2) nerez tlumič celkem vydrží :super

[upravil dne 19/7/10 Schreek]

Původně zaslal: Schreek

www.spei.cz tam mi ho i navařili, práce asi litr, řekl jsem si jak to přesně chci, takže ideál.

Odpověd, k čemu takový výfuk na kombi - 1) vypadá to hezky 2) nerez tlumič celkem vydrží :super

[upravil dne 19/7/10 Schreek]

Koukám na to, ale cleonerez nevidím, můžeš dát prosím přimý odkaz?

BoneDaddy: Odpověd je stejná, hezky to vypadá :mrk

http://www.spei.cz/eshop/sportovni-vyfuky-univerzalni/jednoducha/kulata/100

Homologaci neřeším, dostal jsem od nich kartičku o schválení pro moje auto a hotovo, zatím mi to vždy stačilo...

Jo to takhle holka taky, ale nenapadlo by mi jí jen proto narazit místo zadního díly výfuku ... :myslim

Odpověd je stejná, hezky to vypadá :mrk

Hmm. Jak se to vezme. Mě se třeba nelíbí když stojím za autem, který má kdysi chrom nebo nerez koncovku a ta je černá od sazí který tím vycházej a zasíraj mi přední nárazník, vlastně spíš světla a kapotu. :)

koblih: to má něco do sebe tohle. :D

koblih69: Ta holka stojí zrovna u 206ky s 2.0 Hdičkem, s dvěma velkejma rourama místo vejfuků:aut

BoneDaddy: Ani když pojedeš hodinu metr za mnou, nebudeš mít čumák od sazí, tohle nejsou prehistorický naftáky :bojim A pokud se auto aspon jednou za čas umeje věř, že koncovka bude stále chromová...

Každopádně držme se tématu pánové, 2stoun se neptal jestli jí chce ani proč jí tam chce... :xvul

[upravil dne 20/7/10 Schreek]

Neviem či by som si dal na auto ešte k tomu na nízkootáćkového dízla nejaký športový výfuk.. Akosi mi to nejde dohromady. V takom aute mal byť kľud a tichúčko a počuť len pradenie..

Za to na motorke mám Yoshimura system a to je zvukový orgazmus :D