2stoun Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 Mohly byste mi prosim poradit jaky zadni tlumice celonerezovy na peugeot 406 2,0 hdi combi? diky moc;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schreek Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 Na 206ce se stejnym motorem mám univerzál od UlterSport a nemůžu si stěžovat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2stoun Posted July 19, 2010 Author Share Posted July 19, 2010 muzes mi poslat odkaz? kde siho kupoval a splnule homologaci? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 k čemu je dobrý sportovní výfuk na kombi? děkuji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavloucha Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 Původně zaslal: ozzy56 k čemu je dobrý sportovní výfuk na kombi? děkuji mám stejnou otázku,čistě ze zvědavosti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schreek Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 www.spei.cz tam mi ho i navařili, práce asi litr, řekl jsem si jak to přesně chci, takže ideál. Odpověd, k čemu takový výfuk na kombi - 1) vypadá to hezky 2) nerez tlumič celkem vydrží [upravil dne 19/7/10 Schreek] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2stoun Posted July 19, 2010 Author Share Posted July 19, 2010 Schreek uz vam kluci odpovedel za me :-) Diky .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koblih69 Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 Původně zaslal: Schreek www.spei.cz tam mi ho i navařili, práce asi litr, řekl jsem si jak to přesně chci, takže ideál. Odpověd, k čemu takový výfuk na kombi - 1) vypadá to hezky 2) nerez tlumič celkem vydrží [upravil dne 19/7/10 Schreek] Koukám na to, ale cleonerez nevidím, můžeš dát prosím přimý odkaz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2stoun Posted July 19, 2010 Author Share Posted July 19, 2010 ja sem ho tam prave taky nenasel a kdyz najdu celonerez na jiny strance tak je bez homologace:-( ,a to nechci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoneDaddy Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 Původně zaslal: ozzy56 k čemu je dobrý sportovní výfuk na kombi? děkuji Já bych dodal podotázku: k čemu na HDi ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schreek Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 BoneDaddy: Odpověd je stejná, hezky to vypadá http://www.spei.cz/eshop/sportovni-vyfuky-univerzalni/jednoducha/kulata/100 Homologaci neřeším, dostal jsem od nich kartičku o schválení pro moje auto a hotovo, zatím mi to vždy stačilo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koblih69 Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 Původně zaslal: Schreek BoneDaddy: Odpověd je stejná, hezky to vypadá http://www.spei.cz/eshop/sportovni-vyfuky-univerzalni/jednoducha/kulata/100 Homologaci neřeším, dostal jsem od nich kartičku o schválení pro moje auto a hotovo, zatím mi to vždy stačilo... Jo to takhle holka taky, ale nenapadlo by mi jí jen proto narazit místo zadního díly výfuku ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoneDaddy Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 Původně zaslal: Schreek Odpověd je stejná, hezky to vypadá Hmm. Jak se to vezme. Mě se třeba nelíbí když stojím za autem, který má kdysi chrom nebo nerez koncovku a ta je černá od sazí který tím vycházej a zasíraj mi přední nárazník, vlastně spíš světla a kapotu. koblih: to má něco do sebe tohle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koblih69 Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 koblih: to má něco do sebe tohle. No jistěééééé ta má koncovku jak má být Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schreek Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 koblih69: Ta holka stojí zrovna u 206ky s 2.0 Hdičkem, s dvěma velkejma rourama místo vejfuků BoneDaddy: Ani když pojedeš hodinu metr za mnou, nebudeš mít čumák od sazí, tohle nejsou prehistorický naftáky A pokud se auto aspon jednou za čas umeje věř, že koncovka bude stále chromová... Každopádně držme se tématu pánové, 2stoun se neptal jestli jí chce ani proč jí tam chce... [upravil dne 20/7/10 Schreek] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo0608 Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 Neviem či by som si dal na auto ešte k tomu na nízkootáćkového dízla nejaký športový výfuk.. Akosi mi to nejde dohromady. V takom aute mal byť kľud a tichúčko a počuť len pradenie.. Za to na motorke mám Yoshimura system a to je zvukový orgazmus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts