tutiss Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 zdravim !potrebujem poradit .mal som vybrate podavacie cerpadlo z narze a po vrateni naspat rano bolo vsetko v poriadku , ukazovalo mi to dobre a naobed uz rucicka zostala vysiet na pol nadrze a neukazuje mnozstvo paliva .ked hybem s plavakom tak sa rucicka ani nepohne.ked otocim klucom tak rucicka vyleti na pol nadrze a zostane tam vysiet .vobec nereaguje na plavak .nemoze to byt v poistke?? alebo treba vymenit to cidlo co je na podavacom cerpadle??dik za vase cenne rady. miki! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koblih69 Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 Nemáš problém spíš v budíku? Viz třeba: http://www.peugeot-club.com/index.php?co=novinky/clanek.php&id=187 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tutiss Posted July 19, 2010 Author Share Posted July 19, 2010 to asi tazko , dokial som nevymontoval to cerpadlo tak to slo v pohode.zaujmave je ze sa rucicka sa dostane vzdy na to iste miesto >....tesne nad polovicu nadrze ked zhasnem motor zas klesne na nulu.rozpajal som konektory v oblasti motoru kvoli udrzbe KONTOX velmi mi to pomohlo co sa tyka chodu motorutak neviem ci nahodou nie kvoli tomu to blbne..Ide lepsie, kolisali otacky, vrelo doporucujem kazdemu komu blbne auto(PEUQEOT)ako lacnu opravu pred tym ako miniete tisice na opravu:) ako ja nic nepomohlo a teraz ide ako hodinky ,sam som prekvapeny ,nebyt toho sprosteho palivometra 100% spokojnost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koblih69 Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 No u VW jsem zjistil, že ten drát od plováku má vůli, takže kontakt se může dostat mimo ( nad ) uhlíkovou vrstvu, takže jsem přihnul drát a navíc toho jezdce tak aby jezdil kousek mimo původní stopu. Funguje to dodnes OK ( 4 roky ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts