Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Palivové čerpadlo 406 HDI 66kw


Zbyňa1

Recommended Posts

  • O 2 týdny později...
  • O 4 měsíce později...

Zajímalo by mne jestli tu někdo neví,zda je nádrž na výšku a otvor na čerpalo u Xantie breaku stejný jako u peugeota 406 break,jde mě o to,že se mě už zase pos...čerpadlo paliva a budu to muset vyměnit,mohl bych mít z xantie.Pokud se někdo ozve tak díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

z ruky by som urcite nekupoval clovek nevie ako dlho to pojde a 406-ky su na to haklive... ja mam 2,0hdi 66 kw stare cerpadlo mi odislo kupil som nove bosch (v peugeote chceli zan 350€ ja som si ho kupil sam v obchode za 150€ presne to iste... paradox je ze peugeot chodi nakupovat diely tam kde som ho kupil ja :-D) a hlavne je nove... stare som si nechal minule som ho zo srandy vyskusal a zazrakom slo ked som ho napojil na baterku tak neviem zazrakom sa spamatalo :-D dam ho pripadne zrepasovat a bude do rezervy ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak to teda... mne sa to prvykrat stalo v meste a nevedel som preco nestartuje tak hned do peugeotu na pc.... cerpadlo som si doniesol vlastne a lesto len za napojenie na pc a vymenu cerpadla som platil cez 80€ takze palka... potom som ho raz vyberal este doma ale to \"len tak\" tak odkrutit tu \"maticu\" v tom priestore je tak trosku kuzlenie :-D ale inac pohodka ale hlavne pevne nervy ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže nikdo neví,to je blbé.Mě je jasné,že použité je na prd,ale jde mě o to jezdit ihned a mezitím si objednat něco nového.Problém je v tom,že samotné čerpadlo je stejné,jenom nevím jak je na tom koš,výškově i průměrově.A předělávat čerpadlo do koše a až se zase pos.. znova to se mě nechce.To bych mohl rovnou předělat (což chci do rezervy ,pokud seženu někoho kdo mě to doveze,nebo zjistím způsob přisílky a platby z Polska) i když tam se to dá koupit celé za super ceny( HODÍM ODKAZ) a je to většinou španělské výroby,ale to je fuk,české bosch z Č.B.stojí za hovno.No a k té Xantii na ni je to NOVÉ v ČR za nějakých 2100kč třeba u toho z Hulína. Jinak tady je ten odkaz na pumpy z polska pokud to někdo má blízko k hranicím :

http://pompypaliwa.istore.pl/pl,category,187015,peugeot.html

P.s. podle tohoto odkazu je to asi ůplně stejné s Xantií i když rozměry tu nepíšou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jo ty to máš z Ostravy do PL kousek,já do Ostravy 3 hoďky.O výměně vím,ale nemám za co,resp.kde ho koupit.I když jsem slyšel,že se dá koupit samostatně i u nás.Zítra budu chytřejší,jenže já chtěl jezdit ještě dnes,proto ten dotaz na xantii víš?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No nakonec jsem sehnal,,opět\" bosch (rozhodla cena a rychlost)jenom čerpadlo,vyměnil jsem ho koši,je to brnkačka a fachčí.Jenže to už je 3 bosch co to auto mám já,takže jsem na tu značku silně alergický...Je ale dočista dobře možné až pravdivé že to zjebali konstruktéři a omrdali to na materiálu (měkká měď i uhlíky).To druhé co jsem měnil bylo z vrakáče z angličana a proto jsem nereagoval na to použité od zolka.Zjistil jsem při tom jednu věc.Podle sklad.seznamů bosche byl ten koš z 405 a čerpadlo ze 406.No,ale co je divné v tom angličáku byl ten samý koš akorát se to lišilo v koncovém číslu.Čily já jsem měl původně číslo koše bosch 0560303006,v angličáku bylo 0560303027.Jinak vizuálně naprosto stejné.Musel jsem vydělat čerpadlo a objednat to podle čísla na obalu čerpadla,ještě ho někde mám,kdyby někdo potřeboval.Jinak na aukru jsou čerpadla za 1200kč,jenže nepasuje průměr,je 38 a je potřeba 52mm.Jenže nevím jak je to u novějších modelů.Ono asi se dá udělat vložka,ale zase musí to čerpadlo i stejnou výšku i tlak a pokud to tam ten exot nenapíše tak mu to asi jen tak někdo kupovat nebude.No a ty z polska jsou sice cenově velmi příjemné a prý i fungují,ale taky nikdo nikde nenapíše rozměry.A koše z pumpou se vyrábějí různými výrobci,siemens,valeo atd.Já mám kulatý, někde je vyfocený jakože originál do 406 hdi půlkulatý hnědé barvy,no zkrátka je v tom bordel na entou a české předražení jako prase.Dýleři se pakujou jak nenažrané svině.Mohl jsem mít jednu a tu samou věc od 3 000kč po 16 000 kč.No na zabití.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

největší mrchy Bosch jsou ty ,,made in czech republic\'\', otřesná kvalita, při debatě- dopravní čerpadlo- se mi zvedne tlak :), a ty ceny..., loni jsem dal skoro 7 tisíc za kompl. čerpadlo protože jsem ho potřeboval hned :grr

v Bosch Ostrava mi nebyla schopná ta zmalovaná lidka ani zjistit číslo samotného čerpadýlka a objednat ho...,po dvaceti minutách u PC se odešla vyvětrat a já radši dopryč

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...