Zbyňa1 Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 Zdravím,potřeboval bych poradit jestli by mi pasovalo toto pal. čerpadlo do mojeho auta: http://auto.bazos.cz/inzerat/6591605/PALIVOVE-CERPADLO-PEUGEOT-206PICASSOBERLINGOPARTNER.php Myslím tím jak rozměrově, tak výkonem... Díky všem . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koblih69 Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 Podle mě nebude každý má jiný PN, ale mrkni třeba na http://www.pmnd.wbs.cz/PALCERPADLA--DO-EVROPSKYCH-VOZU----.html?vyhledavani=HDI&vsude=1 ceny jsou slušné. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zbyňa1 Posted July 19, 2010 Author Share Posted July 19, 2010 Mrknu, ale nevím jak oddělat ty hadičky od čerpadla, abych je nějak nepoškodil a mohl vyndat to staré neposlušné ven. Poradíte mi ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koblih69 Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 Na obvodu té příruby jsou takové barevně odlišené plošky na ty zmáškneš a pak to půjde snadno stáhnout. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BV406 Posted August 3, 2010 Share Posted August 3, 2010 ted jsem koukal, ze AK ma v sortimentu palivove cerpadla starline, nicmene, cekal jsem lepsi cenu, oproti boschi vychazi u nich levneji asi o 500 kc .... nevim, co si od toho slibuji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bara Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 Zajímalo by mne jestli tu někdo neví,zda je nádrž na výšku a otvor na čerpalo u Xantie breaku stejný jako u peugeota 406 break,jde mě o to,že se mě už zase pos...čerpadlo paliva a budu to muset vyměnit,mohl bych mít z xantie.Pokud se někdo ozve tak díky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janco406 Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 z ruky by som urcite nekupoval clovek nevie ako dlho to pojde a 406-ky su na to haklive... ja mam 2,0hdi 66 kw stare cerpadlo mi odislo kupil som nove bosch (v peugeote chceli zan 350€ ja som si ho kupil sam v obchode za 150€ presne to iste... paradox je ze peugeot chodi nakupovat diely tam kde som ho kupil ja :-D) a hlavne je nove... stare som si nechal minule som ho zo srandy vyskusal a zazrakom slo ked som ho napojil na baterku tak neviem zazrakom sa spamatalo :-D dam ho pripadne zrepasovat a bude do rezervy ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stvrto.14 Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 Stare nekupuj moze ti vydrzat do konca zivota ale aj mesiac:bojim a za tie ceny ako su na http://www.pmnd.wbs.cz/PALCERPADLA--DO-EVROPSKYCH-VOZU----.html?vyhledavani=HDI&vsude=1 nemas nad cim vahat:super inak ak si to budes robit sam tak prijemnu vymenu:grr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janco406 Posted December 19, 2010 Share Posted December 19, 2010 tak to teda... mne sa to prvykrat stalo v meste a nevedel som preco nestartuje tak hned do peugeotu na pc.... cerpadlo som si doniesol vlastne a lesto len za napojenie na pc a vymenu cerpadla som platil cez 80€ takze palka... potom som ho raz vyberal este doma ale to \"len tak\" tak odkrutit tu \"maticu\" v tom priestore je tak trosku kuzlenie :-D ale inac pohodka ale hlavne pevne nervy ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bara Posted December 19, 2010 Share Posted December 19, 2010 Takže nikdo neví,to je blbé.Mě je jasné,že použité je na prd,ale jde mě o to jezdit ihned a mezitím si objednat něco nového.Problém je v tom,že samotné čerpadlo je stejné,jenom nevím jak je na tom koš,výškově i průměrově.A předělávat čerpadlo do koše a až se zase pos.. znova to se mě nechce.To bych mohl rovnou předělat (což chci do rezervy ,pokud seženu někoho kdo mě to doveze,nebo zjistím způsob přisílky a platby z Polska) i když tam se to dá koupit celé za super ceny( HODÍM ODKAZ) a je to většinou španělské výroby,ale to je fuk,české bosch z Č.B.stojí za hovno.No a k té Xantii na ni je to NOVÉ v ČR za nějakých 2100kč třeba u toho z Hulína. Jinak tady je ten odkaz na pumpy z polska pokud to někdo má blízko k hranicím : http://pompypaliwa.istore.pl/pl,category,187015,peugeot.html P.s. podle tohoto odkazu je to asi ůplně stejné s Xantií i když rozměry tu nepíšou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted December 19, 2010 Share Posted December 19, 2010 samotné čerpadlo v koši je vyměněné za 15 minut, berou ho z Polska...,zatím po 50 tisících to jezdí všem, návod na výměnu je tady od člena-Xantik-, samotné čerpadlo vyjde na pár korun [upravil dne 19/12/10 12:10 ozzy56] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bara Posted December 19, 2010 Share Posted December 19, 2010 No jo ty to máš z Ostravy do PL kousek,já do Ostravy 3 hoďky.O výměně vím,ale nemám za co,resp.kde ho koupit.I když jsem slyšel,že se dá koupit samostatně i u nás.Zítra budu chytřejší,jenže já chtěl jezdit ještě dnes,proto ten dotaz na xantii víš? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted December 19, 2010 Share Posted December 19, 2010 já vím, myslel jsem napiš SZ Xantikovi, on jede spíš v citroenclubu, snad bude samotné čerpadlo mít, nebo oni mají svého dodavatele tady v čechách.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolco Posted December 19, 2010 Share Posted December 19, 2010 My sme kupovaly od nejakého Tipka z povedla ostravy originál Bosch na renault scenic 1,9dci za 2600 kč,Treba sa ho spítať za kolko predáva do 406-Ky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolco Posted December 19, 2010 Share Posted December 19, 2010 Ja inač mám funkčné čerpadlo,zn.bosch.kúpil som ho,ale nie čerpadlo bolo chybné.Zostalo mi doma.Kúpi som ho zo 406 66kw za 50 eur.Za tolko ti ho dám!100% že je funkčné! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolco Posted December 19, 2010 Share Posted December 19, 2010 Tu máš ten link:http://www.firmy.cz/detail/1547808-pm-motor-dolni-lutyne.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janco406 Posted December 19, 2010 Share Posted December 19, 2010 ja som objednaval v intercars-e a do 24 hod. to prislo.. funglovka za 150€ a bol to bosch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bara Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 No nakonec jsem sehnal,,opět\" bosch (rozhodla cena a rychlost)jenom čerpadlo,vyměnil jsem ho koši,je to brnkačka a fachčí.Jenže to už je 3 bosch co to auto mám já,takže jsem na tu značku silně alergický...Je ale dočista dobře možné až pravdivé že to zjebali konstruktéři a omrdali to na materiálu (měkká měď i uhlíky).To druhé co jsem měnil bylo z vrakáče z angličana a proto jsem nereagoval na to použité od zolka.Zjistil jsem při tom jednu věc.Podle sklad.seznamů bosche byl ten koš z 405 a čerpadlo ze 406.No,ale co je divné v tom angličáku byl ten samý koš akorát se to lišilo v koncovém číslu.Čily já jsem měl původně číslo koše bosch 0560303006,v angličáku bylo 0560303027.Jinak vizuálně naprosto stejné.Musel jsem vydělat čerpadlo a objednat to podle čísla na obalu čerpadla,ještě ho někde mám,kdyby někdo potřeboval.Jinak na aukru jsou čerpadla za 1200kč,jenže nepasuje průměr,je 38 a je potřeba 52mm.Jenže nevím jak je to u novějších modelů.Ono asi se dá udělat vložka,ale zase musí to čerpadlo i stejnou výšku i tlak a pokud to tam ten exot nenapíše tak mu to asi jen tak někdo kupovat nebude.No a ty z polska jsou sice cenově velmi příjemné a prý i fungují,ale taky nikdo nikde nenapíše rozměry.A koše z pumpou se vyrábějí různými výrobci,siemens,valeo atd.Já mám kulatý, někde je vyfocený jakože originál do 406 hdi půlkulatý hnědé barvy,no zkrátka je v tom bordel na entou a české předražení jako prase.Dýleři se pakujou jak nenažrané svině.Mohl jsem mít jednu a tu samou věc od 3 000kč po 16 000 kč.No na zabití. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 největší mrchy Bosch jsou ty ,,made in czech republic\'\', otřesná kvalita, při debatě- dopravní čerpadlo- se mi zvedne tlak , a ty ceny..., loni jsem dal skoro 7 tisíc za kompl. čerpadlo protože jsem ho potřeboval hned v Bosch Ostrava mi nebyla schopná ta zmalovaná lidka ani zjistit číslo samotného čerpadýlka a objednat ho...,po dvaceti minutách u PC se odešla vyvětrat a já radši dopryč Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts