Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

406 coupe - piskani a brzdy


S.p.o.o.p

Recommended Posts

Původně zaslal: S.p.o.o.p

zdravim. zjistil jsem ze kdyz v malych zatackach mirne otocim volantem doleva ozyva se z praveho (nejspis zadniho) kola piskani... co to dela? spatne lozisko? pokud ano kolik me bude stat vymena? diky

asi ložisko... jedno zrovna prodávám, nové, origo peug.

Topic

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a jeste jeden problem......obcas po nastartovani mi skoci hlaska : breake falut (nebo tak nejak - nestiham to nevim jak to nastavit na delsi dobu ukazovani te hlasky, nekde jak to prenastavit jsem tu cetl ale nemohu to najit) ).... kazdopadne potom mi pada pedal brzdy.... seslapnu a pomale se propada.... za jizdy normalne brzdi ( ted nevim jestli se propada i za jizdy).... setkal se nekdo s necim podobnym???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

piskanie mi sposobovali na zadnom kole brzdice.v servise zhodili dole brzdic a prestriekali to wdckom a popretlacali to.potom to nasadili a odvtedy mi to nepiska.mne to uz piskalo nenormalne.bola to oprava na 20 minut.bola to len nudzova oprava,ten brzdic vobec skoro nevracal a bolo mi odporucene kupit novu sadu gumiciek a potom to nanovo premazat a vymenit gumicky.pri zatoceni to piskalo viac alebo na duhu stranu prestalo.bol to zadny brzdic.lozisko podla mna nepiska ale huci

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 7 měsíců později...
  • O 4 týdny později...

V jednom prispevku bolo pisane ze piskanie brz pocas jazdy sposobuju hrany kotucov ktore sa vytvaraju ich postupnym opotrebovanim a staci nechat jemne zarovnat hrany kotucov.

Presne to iste mi poradil mechanik.Vravel ze to mozu sposobovat vibracie pri ktorych narazaju platnicky o tie spominane hrany.Koleso sa neprehrieva,vsetko brzdi ako ma.Len to obcas piska.Strmene som precistil,nanosy spiny,blata,prachu som odstranil,valceky isli lahucko.Zaseknute valceky vylucil.Necham to zarovnat a uvidim ci to pomoze.

[upravil dne 7/4/11 21:17 733thunder]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

osobne som mal zaseknuty brzdic,cize ziadne opotrebenie kotuca.piskalo to neustale az doslova zhorel kotuc a musel som ho vymenit.podobny problem riesim na druhej strane.rozchodil som to olejom ale treba vymenit gumene voditka s prachovkami.

hrany kotucov zrazit to je tak riesenie na urcity pocet km.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...