Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zkušenost Peugeot Partner Teepee


Jirkap

Recommended Posts

mno v tom co jsem řídil, tak bylo po výměně tlumičů, neb když to bylo s původníma tak se v tom nedalo jezdit - v rámci záruky- ale když to prostě srovnám s řízením v mém 12roků starém P406 tak jsem s toho na mašlu........:myslim a to nemluvím o tom jak se ta 1,6Vti byť papírově 88kw trápí...... a otázka zní koupit nekoupit ...... neb prostor ovládání výbava vše gut ..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechápu, jak můžeš srovnávat 406 s Partnerem.:oKaždé auto je úplně o něčem jiném. Partner je velká krabice a tak má větší odpor vzduchu. Taky dost záleží na tom, jak se motor zajede. Já si na výkon/spotřeba nemůžu stěžovat. Co se týče náklonu do zatáček, tak mám zvýšenou verzi, takže tam je to pochopitelné. Trochu se to zlepšilo namontováním zátěžových pružin.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No asi tak:D Před Parťákem jsme měli 406 2,2 HDi. A to byl skok - šok, který mě dodnes ještě občas pozlobí - auto máme už víc jak rok. Je fakt, že máme nejslabší verzi a auto má prostě své limity, které je třeba respektovat. Na druhou stranu: prostor, spotřeba jsou jednoznačné plus.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mno jelikož jsem měl kdys xsaru 51kw 1,9D tak bych nerad zažíval to co kdys neb s P je to uplně jiné poježdění,ale láká mne ten prostor to že to je nové auto LPG za 17.5kč-litr atd.......uvidím ještě něco najezdím a rozhodnu.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Musis vychazet z toho,ze je to porad dodavka,v partakovi nebude nikdy takove pohodli jako ve 406.ja jsem mel pred partakem oktavku, ktera taky neni zrovna vzor pohodlnosti a i tady byly rozdily. Kdyz se to jeste spojilo s tim starym ulozenim,tak jsem byl v servise kazdy druhy den at s tim neco delaji:)nakonec se to auto uklidnilo,nebo jsem si na neho zvyknul,nevim,ale ted se mi s nim jezdi dobre.nejvice co mi ted asi vadi,je odskakujici zadni naprava na horsich cestach.loni jsem byl s partnerem v chorvatsku,a tam se teprve ukazaly jeho prednosti.nalozil jsem do neho absolutne vsechno a pro posadku zbylo nadstandartni misto,to v oktavce rozhodne nebylo.na dalnici jsem nastavil tempomat a uz se uhanelo za nejakych tusim 6l nafty.mi pripada,ze to auto jakoby casem zralo,cim dyl ho mam, tak ho mam radeji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 7 let později...

citroen berlingo 1.6 HDi 115, model XTR, samostatné sedačky vzadu, loketky atd. atd., super rodinné auto za málo peněz, jízda není přehnaně tvrdá jak se obecně tvrdí (P 2008 odskakuje zadek taky), spotřeba 5 litrů , za 5 roků od novoty bez poruchy, nevyměnil jsem ani jednu žárovku...:roker

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prvy partner bol 2.0HDi 2000 rocnik,kupeny ako 9 rocny so 140000km  jazdi dodnes ma ho brat, v zime pod-10C, horsie startuje, plechy este celkom drzia, najazdene cez 330000km. Problemy boli hlavne s napravami,ci predna alebo menena aj zadna. Motor bezna udrzba, raz spojka, a raz vymena aj prevodovky, sa zadrela vytiekol olej potom ako praskol obal prevodovky. Potom sme kupili Tepee 2012 1,6Hdi 68kW ,outdoor ako trojrocne 140000km , uplne ine auto, vacsie a uz viac rodinne, pri 160000km nova spojka, pri 180000 nove rozvody a pri 200000km repas prednej napravy a oprava klimy, prehnil chladic. Minuly tyzden sme kupili opat Tepee outdoor 2016 1,6Hdi 88kW, 65000km. Mozem povedat ze oproti predchodcovy zlepsenie riadenia, a podstatne lepsia vybava. Zadne senzory, aut.svetla, aut.stierace, digi klima,vzadu tonovane skla... Uvidime ako sa vydari toto teppe. Predna naprava taka ista, ma svoje muchy ktore mohli davno odstranit,popripade vylespit. Inac velmi pohodlne auto. Moja draha uz si robi ale zalusk na Riftera. Ze pocka zo dva roky a bude hladat nieco rozumne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jedine co mi chybalo, je viac odkladacich priecinkov na drobnosti, mobil nemas kam dat, drobne mince ked das pod paku, nejdes ich vybrat, kapsy vo dverach na 1,5 L vodu akurat, ale potom uz tam nic nedas, nevyberies, hore na policu ked das papiere, A4, tak vypadavaju. Mala priehradka pred spolujazdcom.

 Ale vsetko sa da upravit. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na mobil som si kupil nalepovaci magneticky drziak, nalepil vedla radia.

Namiesto popolnika som mal kupenu nabijacku, na 2 zasuvky, 2 usb s displejom. Mal som zapojenu kameru, a stale nabijal nejaky telefon. Mam v pc fotku, tak mozem poslat.

Papiere na hornej polici, aby nevypadavali, som kupil gumenne lanko, a uviazal na pravy srob co drzal policu a krizom k svetli, a potom to len "zahackal".

Medzi sedacky a stredovy tunel som dal take lodickove odkladacie kapsy.

Na pravej strane pod pakou pri usb, som mal prisrobovany drziak na kos, kde som len menil sacky.

Kedze vkufri je tma ako v rohu, dal som tam led pasik, ktory som uchytil na vetraciu mriezku pod platom. Odtial som to este podiahol popri dverach ku zadnym sedackam, krizom popod vsetky 3, aby som videl na podlahu.

Vsetko z aliexpresu, za par €. Dokopy mozno max 20€. Pozriem fotky ak najdem, dam ich sem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jednoduchy kôs, nasroboval som ho vedla noh spolujazdca, samolepky nedrzali. cca 2€ na ali
Led osvetlenie noh vzadu, a kufra (bordel si nevsimat 🙂 ), 5 m, 12€, priamo na 12V.
Namiestopopolniku som dal takuto hracku (asi 10€) jednu mam uplne novu na predaj, kde je zapojena kamera a nabijacka na mobil. Ked sa mi to raz podarilo skratnut, po oprave som k tomu natiahol dalsi kabel, ktory som spravil na spinanie tlacitkom, a na spodku pripojil osvetlenie pod nohy sofera a spolujazdca, v noci je to fajn ked sa clovek sam presuva krajinou.

Na jednej fotke vidno cast tej kapsy vedla rucnej brzdy, aj pri spolujazdcovi bola jedna taka. (4€ tusim)
Tu snurku na hornej lavici nemam na foto, ale je to lahko predstavitelne.

ae_1495869813772.jpg

IMG_20170513_180346.jpg

IMG_20170513_180400.jpg

IMG_20170523_201321.jpg

IMG_20180227_190711.jpg

IMG_20181105_095411.jpg

1482843771831.jpg

Upraveno uživatelem mmartinkovic
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...