Guest MMMMM Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 Opět u nás vykradli garáž, hned vedle mě. Mám tam také visací zákem mimo fab a závory. Visací zámek se dá uštípnout lehce, víte o nějakém visacím zámku který by odolal? Nějaký z materiálu který vydrží a nedá se uštípnout nebo uřezat? Co třeba: http://www.sezam.cz/abus/i20681-abus-82/63-c,-2-kl--visaci-zamek-monobloc,-blistr http://www.sezam.cz/abus/i20407-abus-92/65-c,-2-kl-visaci-zamek-monobloc-steel,-blistr http://www.bezpecnostni-zamek.cz/katalog/visaci-zamky--ocelove-e156/abus-visaci-zamek-monoblock-723-i228 [upravil dne 19.7.10 MMMMM] [upravil dne 19.7.10 MMMMM] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qcko Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 Ja mam zamok ktory sa neda rezat ani pilkou, za tie roky spokojnost... mozes to vyriesit navarenim rury okolo zamku a mas pokoj, nie je k tomu pristup so ziadnym naradim potom ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejk13 Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 Známej si chválil tenhle,je sice dražší,ale asi je dobrej: http://www.tokoz.cz/shop/visaci-zamky-domacnost/visaci-zamek-golem-70/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BV406 Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 tokoz je spicka ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peugeot09 Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 Lepší zámek zlodějům nezabrání, aby se do objektu dostali, jenom jim ztíží přístup. Pak přijede blbec s flexou a je zase po garáži. Nebylo by lepší přesunout cennější věci domů a v garáži nechat jenom to nejnutnější? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JardaMoj Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 my mame nakej velkej od formana, a jeste krytku pres zamek, aby se tam fakt s nicim nedostali. jen zespoda na klic je pristup Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dolly1010 Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 Já bych taky doporučil zámek co Bejk13. Ale aby pak zámek nebyl ten nejpevnější a nedala se třeba jednoduše odříznout závora...nebo petlice, nebo něco takovýho. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 Mam znameho, ktery tvrdi, ze jakykoli sebebezpecnejsi system pouze upozorni, ze by za nim mohlo neco \"stat za to\" a i kdyz treba \"smazky\" dokaze odradit, tak prilaka \"fachmany\", ktere jeho \"prorazeni\" budou chapat jako \"vyzvu\". Proto zadne takove viditelne vychytavky nepouziva a zatim mu to vychazi. Jinak asi nejlepsi je nemit nic a spat pod mostem s celym svym \"majetkem\" pod hlavou, protoze treba reseni navrhovane P09 pouze popsany problem presouva jinam - i ten byt totiz byva zabezpecen pouze zamkem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MMMMM Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 Původně zaslal: peugeot09 Lepší zámek zlodějům nezabrání, aby se do objektu dostali, jenom jim ztíží přístup. Pak přijede blbec s flexou a je zase po garáži. Nebylo by lepší přesunout cennější věci domů a v garáži nechat jenom to nejnutnější? mě se auto domů nevejde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 Od doby, co existuje výkonná bateriová flexa jsoiu zámky leda k smíchu, nadto se u garáže daj snadno uříznout panty... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peugeot09 Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 Tak...nebo přijede osobák s měničem, flexou, pár desítek sekund (jestli vůbec) je bude ozývat nepříjemný zvuk a než se majitel vzbudí, je osobák s lupem i flexou pryč. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koblih69 Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 Používal jsem toto http://www.tokoz.cz/shop/petlice-a-zavory-domacnost/uzamykatelna-zavora-tokoz-uz-220/ , každopádně jde o to, že je to spíš psychologie, v době metrových štípaček a rozbrušek na baterky je skoro jedno co tam máš. U těch speciálně kalených zase používají tekutý dusík a kladivo... Když jsem se nastěhoval a přidal 2. zámek na Garáž tak mi soused povídá - hele to tam nedávej to tady nikdo nemá akorát upozorníš na to, že tam máš něco dražšího a to má taky něco do sebe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 Mimochodem, na garáž jsem měl připravenou pěknou sadu. Dovnitř starou baterku a alarm z auta s DO, servomotorky z centrálu a držáky na ně, a nechat jimi ovládat závory z desítky kulatiny. Zvenku to není vidět, a když dáte do každého rohu dveří jeden (tedy celkem 8 ks), těžko s tím někdo něco nadělá, leda že by vytrh celý dveře džípem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
godzila.01 Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 Mno kamarád prodával dřív zámky co se nedali uříznout ani flexou a velký pákovky se na něm podařilo po půlhodince zlomit,na zámku nebylo ani vidět že by se někdo o něco pokoušel.... Zkusím mu schválně napsat co to bylo za značku zámků,ale přes to se dalo dostat jedině tekutým dusíkem a i tak to byla dost námaha.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 měl jsem na dveřích garáže navařenou závoru (mat.30 na 60mm délky 400 mm), která byla ovládaná speciálním ,šperhákem\', který se vložil do vrat dírkou o průměru 5 mm (podobný byl i průměr kulatinky,ze které byl šperhák vyroben--výborná věc:myslim jestli chce zloděj vyrvat futra i s dveřma,což se v poslední době často děje, tam asi není obrana...,hlavně nemít na vratech kliku nebo něco,kam zloděj upevní lano... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koblih69 Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 No ono když se někdy člověk podívá na panty tak je skoro zbytečný nějaký zámek řešit... zespoda bývá škvíra takže tam vrazíš pajsr, druhým to nahoře odklopíš a jsou venku. Takže zkontrolovat i panty případně nad ně něco navařit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peugeot09 Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 Tekutý dusík ve spreji? Kde se něco takového prodává? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
godzila.01 Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 čoveče nevím,ale někde se to sehnat určitě dá Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 No, hlavně nedávejte P09 tip, kde ten dusík koupit !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 To s tím dusíkem je především blábol. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts