GOHii Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 To je mi záhada... Když jsem se naposledy probíral motorem našel jsem dvě zajímavosti u airboxu, na které bych rád znal odpověď: 1. na dně je vyvrtaná dírka - je tam z nějakého důvodu? - máte ji tam také? 2. ze dna je vyvedena gumová hadička, která nikam nevede - k čemu slouží? (není to napž. odvod nějakého kondenzátu apod.) Dík za odpovědi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOHii Posted July 22, 2010 Author Share Posted July 22, 2010 Bez reakce ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FIKÍSEK2 Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 mám tam hadičku jako ty, dirky jsem si nevšiml Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOHii Posted August 18, 2010 Author Share Posted August 18, 2010 Původně zaslal: FIKÍSEK2 mám tam hadičku jako ty, dirky jsem si nevšiml Máš ji spuštěnou dolů nebo někam stočenou? Pořád mi nejde do hlavy, proč tam ta dírka je, když je tam hadička... A ještě je tak zvláštně pozicovaná. Opravdu by mě zajímalo, zda jsem jediný... či snad je to sériový stav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts