Jump to content

WIP Bluetooth a sparovanie s telefonom

pedrito77
 Share

Recommended Posts

Kupil som novu 207-cku. Ma aj WIP Bluetooth ale problem je ze neviem sparovat telefon (Nokia N95) s tou zabudovanou hands-free sadou v aute. Robim to podla navodu ale nejde to. Ked dam hladat bluetooth zariadenia cez palubny pocitac, telefon mi sice najde, zadam 4-miestny kod ale ten ma uz v telefone nepyta a sparovanie neprebehne. Rovnako to nejde ani opacne - v telefone mi najde \"Peugeot\" zariadenie ale nesparuje to. Niekde som cital ze je to chyba softweru a poriesi to len servis, inde zas pisali ze treba resetnut radio (odpojenim akumulatora) a ze potom to uz pojde - ze sparovanie funguje len s resetovanym radiom. Co je na tom pravdy, ma s tym niekto skusenosti ????

Radio je RD4.

pedrito, určite s tým choď do servisu, musia to spraviť GRATIS tam, kde si auto kupoval ako nové!!! Postup s odpájaním akumulátora je hovadina, akurát tak vymažeš všetky nastavenia.

Cez diagnostiku sa musí funkcia WIP Bluetooth povoliť, potom to už bude fičať...

no, takze bol som s tym v servise, na prvy krat to neporiesili, diagnostika neukazala ziadny problem. Na druhy krat na to pozrel uz iny chlapik a zistil ze problem bol v tom ze radio malo nastaveny od vyroby azijsky region (ci take daco) a ked to zmenil na europsky uz to potom slo. Takze konecne to ide.

• 1 month later...

...displej typu \"A\" majú základné verzie 207 a 308. Sú to veľmi jednoducho riešené displeje bez akejkoľvek grafiky.

...displej typu \"C-\" majú vyššie verzie novších modelov. Tieto \"C-\" sa štandardne ponúkajú ako monochromatické (oranžovo-čierne), ale v niektorých krajinách (alebo u nás ako náhradný diel) sa ponúkajú aj plnofarebné displeje.