FIKÍSEK2 Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 tak mi přestaly odemykat zadni dveře,prostě odemknu dálkáčem,ale jedny zadní dveře se neodemknou,jen když je otevřu zevnitř. Nevíte někdo co s tím? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vendelinek Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 Klidně to může být v průchodce do dveří ,přelomenej kabel jinak ,vítej v klubu:papa [upravil dne 18.7.2010 vendi.stejskal] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FIKÍSEK2 Posted July 18, 2010 Author Share Posted July 18, 2010 díky za uvítání,já už v klubu byl, jenže jsem musel přeinstalovat doma PC a zapoměl jsem heslo, takže jsem tu jako FIKÍSEK2, před tím FIKÍSEK:myslim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FIKÍSEK2 Posted July 18, 2010 Author Share Posted July 18, 2010 tu přechodku jsem rozdělal a kabely se zdají bejt v pořádku, ale asi to bude chtít proměřit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts