Charlie 1 Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 Ahoj tak dnes jedu a najednou zvuk jako když mám děravý VÝFUK tak jedu ke švárovi na jámu ten se podíval zespodu a mám utržený ten kovový pružný pletenec co je přidělaný svorkou číslo 12 na sběrném potrubí a z druhé strany je na pevno na katalyzátoru.měl někdo už tenhle problém? neplánuji kupovat nový katalyzátor prodávají se tynhle pletence tak co starý uříznout a navařit?nevíte kde se dá sehnat ten pružný díl?Díky [upravil dne 18/7/10 Charlie 1] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fosil Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 Je to běžný náhradní díl, jmenuje se vlnovec a prodává se samostatně. Starý se od katalizátoru uřízne a nový se přivaří. Udělá ti to každý výfukář, nebo servisák co umí svařovat. Ve Skalici se ND dají koupit v LK Autoservisu. [upravil dne 18/7/10 Fosil] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
švícko87 Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 Jj,přesně tak,klasický ND,cena kolem +/- 800 Kč.Jen mohu doporučit po navaření povrchově upravit nástřikem \"hliníku ve spreji\".Mají to v Kelly,je to sprej a stojí to 100 Kč. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
godzila.01 Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 Přesně tak běžný díl,zakoupíš prakticky všude přesně požadovanou délku... Pak už jen navaříš a případně si to upravíš aby ti to tam páslo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlie 1 Posted July 18, 2010 Author Share Posted July 18, 2010 takže z jedny strany navařím(švára)ten vlnovec na svody a z druhý natvrdo na katík,nevíte někdo jaký průměr vlnovce koupit?délka 10cm,ale průměr na jedný straně 5 cma na druhý 5,5cm,jde to nějak udělat aby tam zůstala ta spojka?nemáte nekdo sundaný svody kolik je náhodou vnitřní nebo venkovní průměr?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fosil Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 Ne. Ze strany od svodů je objímka (na obr. č. 12), svařuje se jenom u katalizátoru, [upravil dne 18/7/10 Fosil] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 sundej ten katík, vyřež vadný vlnovec a místo něj navař nový (nový kup podle starého),co víc tam chceš dělat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlie 1 Posted July 18, 2010 Author Share Posted July 18, 2010 potřebuju auto denně do práce když ho vyřežu a objednám a než přijde tak jsem 3 dny bez auta...:nevimdélku vím,ale nevím jestli průměr 55 nebo 50 když trubka je na každý straně jinak tlustá....? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 kup 55--při svařování se ta mezera vyvaří, není to žádný problém pro svářeče Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fosil Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 Objednáš to podle typu auta, až to přijde, tak to srovnej s originálem. Když to bude sedět, tak řež. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlie 1 Posted July 18, 2010 Author Share Posted July 18, 2010 tak mě napiš www stránky,nikde není napsáno že to je na Peugeot to bych se neptal jak pako.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 Nemusi to byt přimo na peugeot, stačí aby seděl rozměrově, tj průměr a délka, svařeč si s tim poradí, nebo to nech na něm. jinak kouknmi třeba sem- http://www.vyfukyonline.cz/Pruzne-dily---vlnovce/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
combayn406 Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 no mě to uhnilo přesně ve sváru vlnovce s trubkou katu, tak jsem to sundal z auta v garáži a nechal znovu svařit na dílně :) a dodnes OK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gargamell Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 Řeším dost podobnou záležitost. Já mám ten vlnovec děravý... 800 za takovou mrchu je dost. Nu což Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koblih69 Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 Podívej se na odkaz od Hurvajze, nebo mrkni na Kelly pro tyhle rozměry ( 50 x 100 ) to bude tak 500,- ale záleží na provedení ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
godzila.01 Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 51x100 třípláštový prodávám běžně za 300... moc drahý to nebude.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlie 1 Posted July 21, 2010 Author Share Posted July 21, 2010 Tak spraveno,vlnovec 300kč sponka 50, těsnící tmel 30, 300kč 1.5 h práce Hurvajz mi doporučil super kluka,bylo by to levnější,ale jak mám v autě LPG tak nešly rozpojit kabely k lambda sondám malo místa ,takže už žádný WRC,to je zase tichoučko... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 Super, tak to nakonec dopadlo, parada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoneDaddy Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 Tak to máš opraveno oproti mě za \"hubičku\". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts