mirusvirus Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 Zdarvim,zaslepil jsem EGR ventil v místě sání měděnou podložkou,po najetí 100 km tentýž den bylo vše v pořádky,motor začal pěkně táhnout,všechen bordel v sání sem vyčistil.Ale druhý den ráno se mi po nastartování rozsvítila diagnostika motoru,nevíte prosím jak se jí zbavit?Předem dík za odpověď. Peugeot 406,2.0 Hdi,80 Kw,r.v. 2000 [upravil dne 18/7/10 mirusvirus] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MatrixChose Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 1. vyndat žárovku ;-) 2. pár startů, pokud je to přechodná závada 3. diagnostika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirusvirus Posted July 18, 2010 Author Share Posted July 18, 2010 Odpojil sem na 2 minuty baterku,pak nechal ohřát na provozní teplotu a projel v normální provozu a zatim to nesvítí.Může se to projevit znova?Podložku nechci znova vyndavat protože ten rozdíl v chodu motoru je nesrovnatelnej a těď jede Pežůtek ohodně líp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
h4wk3y Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 hele obetuj 2-4stovky a zajed nekam, kde ti vyctou zavady a hned budes vedet o co slo... ja zaslepil EGR pred ani ne tydnem a uplne v pohode.... Muze to byt uplne neco jineho - uvidis... takto je to jako vesteni ze sklenene koule... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirusvirus Posted July 18, 2010 Author Share Posted July 18, 2010 Děkuju za radu,počkam jestli se to ještě rozsvítí a pak dojedu na diag.Všechno ale beží úplně v pohodě,jede krásně.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirusvirus Posted July 19, 2010 Author Share Posted July 19, 2010 Jak ty jsi prosim tě odpojoval EGR?Nachal si zapojenou podtlakovou hadičku u ventilu?Já jsem jenom dal podložku k sání jinak nic..Nemohlo by to být tím,že si ř.j. stěžuje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
h4wk3y Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 Hele, mam taky presne ciste jen podlozku u sani, nic vic... podtlak jsme nechal zapojenej... mam stejnej motor, stejnej rok vyroby a nic to nedela a nedelalo... A co jsem procital o tom thread, tak snad nikomu diagnostika po odpojeni nesvitila... ale clovek nikdy nevi.... pokud zhasla, tak dobry, zavada bude stale ulozena a az jednou pojedes na diagnostiku, tak by ti ji meli vycist... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirusvirus Posted July 19, 2010 Author Share Posted July 19, 2010 Tak doufam že to nebude nic závažnýho,protože jak se rozsvítí tak hned mažu na diag.Děkuju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts