Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

kolisa volnobeh 2.2 hdi


bubakkaja

Recommended Posts

Stala se mi takova nemila vec.Jel jsem se svym 2.2 hdi pryc a celou dobu jsem jel takze jsem nic nespozoroval.Ale kdyz jsem dojel na misto a zastavil motor se strasne trepal a jela jakby na tri valce mel snizene otacky.Proturoval jsem a nic.Vypl ho a nechtelo se mu naskocit,chytl ale kolisal.Za jizdy neni problem jen kdyz jsem jel treba na 4ku 1500ot/min tak to s autem trha.Myslite ze to jsou vstriky?

[upravil dne 21.7.10 bubakkaja]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem dneska vymenil drv ventil a ten snimac tlaku nafty v rampe a vypada ze je to ok.Na tom drv v. byl takovy hnusny mazut a na tom cidle tlaku uz jakby rez nebo co.Mozna jsem natankoval spatnou naftu.No jo byl jsem u Hypernovy u nas.Skusim to vyjet a dat tam ten lepsi od Benziny. Tak jsem dneska vymenil drv ventil a ten snimac tlaku nafty v rampe a vypada ze je to ok.Na tom drv v. byl takovy hnusny mazut a na tom cidle tlaku uz jakby rez nebo co.Mozna jsem natankoval spatnou naftu.No jo byl jsem u Hypernovy u nas.Skusim to vyjet a dat tam ten lepsi od Benziny.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak ten DRV je cidlo tlaku nafty ne?

Pokud byl na tom maz... tak to byla spatna nafta, co palivovy filter tam neco nebylo? popr. aditivama to zkusit vyjet mno...

u tech hodnot vstriku ti moc nereknu... moc smerodatny to neni, kdyby si to poslal do laboratore BOSH tak ti reknou, ale mas kontrolu 1 vstriku 500kc.... takze pokud ot nebude zlobyt bych to neresil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

Tak po dlouhem zkouseni a meneni uz je auto spravene.Vymenil jsem 3 vstriky ze starsiho motoru co mel najeto 30000.Jeden muj byl meneny asi v Nemecku.Nesly vytahnout ani za boha.Nakonec jsem ty tri nove a ten jeden muj nechal zmerit a vycistit tady v Boschi a auto uz na volnobeh netrepe.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...