MarineFox Posted July 17, 2010 Share Posted July 17, 2010 Zdar lidi, chci se zeptat ohledné této 206 na Palubní počítač. Je to 1,4i a r.v. je 1999. Na Internetu jsem našel jakýsi Extérní Palubní počítač. Celkem mi zůstal rozum stát když jsem ve velkém techničáku oběvil spotřebu 9.6l/100km ve městě. Tak bych si chtěl zjistit za kolik umím jezdit já :-D Myslíte že by nějaké palubní počítače fungovaly na toto vozidlo? Další dotaz je k pneumatikám. Když jsem auto koupil, byly na něm dva druhy pneumatik. Vepředu Energy Savery a v zadu Rain Experty. Nějak jsem to neřešil. Pneumatiky si koupím nové, letní po sezóně. Ale problém mám celkem v dohuštění. Na boku na dvěřích mám napsáno 2.2bar. Jak v prázdném stavu vozidla tak i v plně naloženém. Pneumatiky dohustím, ale přesto vypadají jako by byly podhuštěné a každý mi říká ať si je dohustím. Vypadají jako placka....tož teda dík. [upravil dne 17/7/10 MarineFox] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilanF1 Posted July 17, 2010 Share Posted July 17, 2010 Spotřebu si spočti manuálně, ani originální palubák nemusí ukazovat správné hodnoty. Co se týče gum, tak v příručce nebo na dveřích bys měl mít správné tlaky pneumatik, toho se řiď. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarineFox Posted July 17, 2010 Author Share Posted July 17, 2010 No to jsi mi zrovna moc nepomohl ale dík.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts