třídvířko Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 Čau.Když vyndám na zadních sedačkách(opěradlech)ty ucpávky kam přijdou opěrky,tak tam musej přijít nějaký vložky?Jinak by tam opěrky vaklaly a nedržely vysunutý.Sehnal jsem si opěrky a nevim jak to tam je vlastně vyřešený.Dík za rady... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HonzaZ Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 Je potřeba koupit vložky, které nahradí ucpávky. Je to pozice 10. Obj. č. 8911N7 se zámkem cena 42,- Kč a nebo 8911N6 bez zámku 15,- Kč. [upravil dne 18/7/10 HonzaZ] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
třídvířko Posted July 18, 2010 Author Share Posted July 18, 2010 Jsem si to hned myslel.Taky jsem přemýšlel,že bych provrtal ucpávky,ale to by se časem taky asi vyběhalo.A koupit se to dá normálně v Peugeotu?Jinak dík Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HonzaZ Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 Ano, v Peugeotu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
třídvířko Posted July 18, 2010 Author Share Posted July 18, 2010 Dík... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts