Stefan00 Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 Zdravím všetkých, mám problém. PP okno funguje so spínačom na PP dverách v poriadku, ale od vodičových dverí . spínača sa dá len otvoriť alebo zatvoriť v auto režime. Predpokladám, že bude chyba v spínači na ĽP dverách. Neviete mi niekto poradiť, ako sa dostanem k tomu spínaču? Treba rozobrať celý tapacír dverí, alebo....ako? Ocením každú radu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo11112 Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 musis dat dole tapacir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan00 Posted July 16, 2010 Author Share Posted July 16, 2010 Ešte som tapacír nedával na 407 dole. Poradí mi niekto, ako na to? Až nad tým nematurujem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnotherOne Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 Netreba dávať dole tapec. Dnu v tej vaničke je gumenné dno. Gumu vyber a je tam skrutka. Chyba ale nemusí byt v spínači. Môže byť prelomený drôt v prechodke dverí. [upravil dne 16.7.2010 AnotherOne] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan00 Posted July 16, 2010 Author Share Posted July 16, 2010 Původně zaslal: AnotherOne Netreba dávať dole tapec. Dnu v tej vaničke je gumenné dno. Gumu vyber a je tam skrutka. Chyba ale nemusí byt v spínači. Môže byť prelomený drôt v prechodke dverí. [upravil dne 16.7.2010 AnotherOne] Vďaka za radu, zajtra to pozriem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan00 Posted July 16, 2010 Author Share Posted July 16, 2010 Nemal by niekto náhodou elekro - schému zapojenia toho panelu, prípadne spínača? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan00 Posted July 28, 2010 Author Share Posted July 28, 2010 Tak som sa minule k tomu dostal. Vymontoval som len panel so spínačmi, bez demontáže tapacíru. Zistil som, že to bude pravdepodobne v spínači chyba, nakoľko k panelu spínačov vedie len pár vodičov a signály od spínačov sú snímané nejak kódovo. To znamená, že vodiče nie sú prerušené, lebo keby boli, tak by nefungovali aj ostatné okná. Spínače vyzerali dosť nerozoberateľne, tak som to radšej dal naspäť, aby som neurobil väčšiu škodu. Pravdepodobne by sa mal vymeniť celý panel spínačov. Do toho zatiaľ nejdem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo11112 Posted August 3, 2010 Share Posted August 3, 2010 ak chces mam druhy plne funkcny mozem ty ho predat napis mail jozo11112@orangemail.sk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matejgigi Posted August 3, 2010 Share Posted August 3, 2010 Stefan 00 chcel poradiť, nie rovno kúpiť nový spínač... Ako píše, sťahovanie okna funguje, ale len v automatickom režime. Najskôr to bude chybný signál posielaný do riadiacej jednotky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan00 Posted August 4, 2010 Author Share Posted August 4, 2010 Původně zaslal: jozo11112 ak chces mam druhy plne funkcny mozem ty ho predat napis mail jozo11112@orangemail.sk Vďaka za ponuku, ale ten panel na vodičových dverách je ako celok a mne tam nefunguje len manuálne otvorenie PP okna, ide len automatické. Zatváranie ide OK. Tak pre túto 1 chybičku sa to neoplatí meniť. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brizan Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 A co myslíš tím automatické otevírání? Znám akorát automatické zavírání ale o otevírání jsem nic neslyšel:myslim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Přema Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Myslí tím že když dá spínač do polohy 2 tak se mu okno samo zavře či otevře bez toho aby to tlačítko musel pořád držet...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan00 Posted August 4, 2010 Author Share Posted August 4, 2010 Původně zaslal: Přema Myslí tím že když dá spínač do polohy 2 tak se mu okno samo zavře či otevře bez toho aby to tlačítko musel pořád držet...... je to presne tak;) 1. poloha je manuál a 2. je auto pri otváraní i zatváraní okna. Na 406 bol auto režim len na vodičovom okne. Ostatné boli bez auto režimu. Tu na 407 SW majú všetky 4 okná i auto režim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brizan Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Aha tak to jo, já si pod pojmem automatické otevírání představoval něco jako zavírání okének po uzamčení auta, kdy se ty okna fakt zavřou bez toho abych na ovládání sahal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts