Jurko307 Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 Ahojte mam taky problem ručička na teplotu vody v chladici motora sa mi niekedy stane ze ostane uplne na nule ale viem ze teplota je vecsia zhruba po 5 minutach jazdy mi zrazu vyskoci na dakych 80 stupnov a potom uz ukazuje normalne ako keby mi nevedelo zmerat taku nizku teplotu alebo čo .. stava sa mi to skoro kazdy den .... neriesil uz niekto takyto problem alebo nevie o co tam ide ci je vadny snimac a da sa nejako precistit alebo treba novy??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 zkus pročistit kontakt mezi čidlem a konektorem na něm (třeba Kontaktolem), pak zkus vyměnit čidlo (dá se i proměřit,zda je vadné--možná někdo napíše hodnoty pro měření) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uni963 Posted July 17, 2010 Share Posted July 17, 2010 Ahojte, mám podobný problem s vodou t.j. po dosiahnutí 90 stupnov mi ručička okamžite vyskočí na maximum a začne to hlasiť že je prehriatý motor. zaujímave je, že po chvílke okamžite spadne na skutočnú teplotu.mám pocit ,že ventilátor zapína neskoro pretože som odsledoval,že ak sa rozbehne tak sa všetko vráti do normálu. poradíte? dakujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts