jirka307 Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 prosím potřeboval bych poradit proč my u víčka výteká zjistil jsem to ted po jízdě u auta byla docela velká louže -- víčko bylo dotažené děkuji za každou radu [upravil dne 16/7/10 jirka307] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 může to být těma horkama, kapalina se více zahřívá a tím i roztahuje--zatím to jen sleduj a nedolívej až po max. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko306 Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 ešte doplním, že viečko je tak robené aby pri prebytočnom tlaku povolilo a vypustilo tlak, čiže v podstate je to normálne v týchto teplách. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirka307 Posted July 16, 2010 Author Share Posted July 16, 2010 to jsem rád že to asi nic nebude pro je to auto rodiču dneska jsem jim měnil olej víte jak to je když si neco půjčiš na mý 307 jse mi to ještě nestalo diky za odpověd:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts