Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Praktický velmi prostorný ÚLOŽNÝ BOX mezi přední sedadla 807 (-:


Shemik

Recommended Posts

Jedna se o plastovy, velmi prostorny kaslik ci ulozny box, s posuvnou prepazkou, a suchymi zipy zespoda, aby v aute nepopojizdel, vyrobeny presne na miru do prostoru mezi predni sedadla. Mam v aute vpredu sice 5 kasliku, ale i tak to porad nestacilo, takze ted mohu situaci s uloznymi prostory povazovat za perfektne vyresenou :super Kaslik ma velmi pekne zpracovani, takze vypada temer jako original, cimz pekne schova dalsi drobnosti, ktere by v aute jinak lakali nenechavce a zaroven i jeho vrsek slouzi jako odkladaci prostor :super

Box mi nechal vyrobit kamarád a nabídl mi, že pokud by o něj byl zájem i mezi ostatními majiteli 807miček, tak vzhledem k tomu, že už na něj mají šablonu v počítači, tak by nebyl problém jich vyrobit i víc. Čili pokud by někdo z Vás měl o takový box zájem, tak dejte kolgáčci vědět a mohl bych Vám je také nechat vyrobit.

Cena zatím není stanovená, ale určitě nebude vysoká, řádově někde kolem 3-4 stovek. Až budu vědět přesnou cenu, tak Vám ji sem samozřejmě napíšu ;)

2.9.2010:

OBJEDNÁVKY BOXŮ

Jak jsem psal uz pred tim, cena je 250 Kc plus me pripadne vydaje (posta, doprava).

Velikost boxu je na zadost vetsiny z Vas nove zmensena o 5 cm na vysku, takze rozmer je: DxSxV: 46x16x21 cm.

Vy, kdo mate o box zajem, napiste mi zavaznou objednavku, ale ne tady, ale do meho mailu shemik@email.cz. Do mailu napiste:

1) vas nick zde z fora

2) zpusob predani, zda osobne v Praze, nebo postou

3) v pripade posty napiste i adresu, na kterou budete chtit box zaslat.

Ja Vam obratem poslu nazpet cislo uctu, na ktery mi vlozite penizky za boxik, do zpravy k platbe uvedete vas nick zde z fora, abych vedel od koho penize dorazily a od koho ne a hlavne k platbe prosim uvadejte nick a ne jmeno, protoze Vas podle jmen neznam, tak bych nevedel ke kteremu nicku jmeno a penize priradit. Po tom, co mi Vase penizky dorazi (a box bude vyroben a predan vyrobcem me osobe), Vam box predam ci poslu. Preferoval bych osobni predani, napriklad na pravidelnych srazech Peugeot clubu, kazdy prvni ctvrtek v mesici v 18:00, na parkovisti u kempu Dzban na Praze 6, nebo podle dohody, jak se potkame nekde v Praze. Ale pokud je nekdo opravdu z daleka a do Prahy se nedostane, tak mu box poslu postou. Postovne se pohybuje kolem 60 az 80 Kc, takze bych si s moji cestou na postu a pripravou baliku uctoval 100 Kc. Cili, vy kdo byste chteli box poslat postou, vlozite na ucet o to postovne vic cili 350 Kc.

Akceptovany budou pouze objednavky zaslane na vyse uvedeny email.

A vyroba boxu bude zadana pouze pro lidi, od nichz predem dorazi penizky na muj ucet.

Takze je to myslim pomerne jednoduche, kdo chcete box, napiste mi mail, s vyse uvedenymi udaji, na: shemik@email.cz a domluvime se. :super

PS: Jeste drobne upozorneni: Vyrobce boxu uz nema moznost nalepit na box zespodu suchy zip, ktery tam je proti posuvu boxu po koberci v aute, takze kdo ho tam bude chtit, tak si ho bude muset dokoupit a nalepit sam. Verim, ze to nebude pro nikoho problem, obycejny cerny suchac stoji cca 10-15 Kc a nalepeny je za minutu. Diky za pochopeni :super:D

TERMÍNY PLATEB A DODÁNÍ

Predbezne a podle zajmu dame prvni termin uzaverky objednavek na 16.9.2010 do 12:00 hodin, to je den, kdy se uvidim s covekem, u ktereho budu boxy objednavat. Objednavky potvrzene doslou platbou do teto doby budou realizovany v teto prvni fazi-kole. Pokud bude zajem i dale, tak udelame dalsi kolo, ale pokud mozno posilejte penizky tak, aby byly nejpozdeji do toho 16.9 pripsany na ucet, pak budete mit jistotu, ze Vase objednavka bude realizovana jeste v prvnim kole. Dodaní boxu me od vyrobce by melo byt do jednoho mesice od uzaverky a pak teprve Vam boxy budu predavat a rozesilat. V pripade nejakeho casoveho posunu Vas budu inhed informovat a nemohu zarucit, ale verim, ze zadne posuny nebudou. :super

Ja budu zde, v prvnim prispevku tohoto tematu dopisovat a aktualizovat seznam lidi (nicku), kteri si box predbezne ci zavazne objednali a od nichz dorazili penizky.

BOX PŘEDBĚŽNĚ / ZÁVAZNĚ OBJEDNALI, ZAPLATILI / OBDRŽELI:

Plaz (osobne)

Jaroslav Š. (osobne)

Haryk (postou)

Mablees (postou)

Tucnak-cz (postou)

býv.hokejista (postou)

...

[Edited on 2/11/10 11:03 Shemik]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ja puvodne objednaval sedy material a sede ty spojovaci dily, ale bohuzel material je k dispozici jen cerny a ty spojovaci dily, ktere vam vypadaji bile nejsou bile, ale sede. Ja to fotil s bleskem, tak asi jak je to hodne osvicene, tak to vypada bile, ale to fakt sede. Cili cerne steny, mirne do seda a ten spojovaci material stredne sedy. Rozmery take dodam, musim to zmerit. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...