Láďa83 Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 Zdravím všechny, asi před dvěma týdny jsem začal při přejezdu větší nerovnosti pozorovat tupé bouchání od přední nápravy. Postupně se toto bouchání začalo ozývat čím dál častěji a dnes se začalo ozývat při každé menší nerovnosti, tedy skoro pořád. Ještě jsem vypozoroval, že se toto bouchání ozývá, když auto stojí na místě a rozhoupu ho do stran. Nevíte někdo co by to mohlo být? Všem díky za rady a nápady Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midloch Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 Zkus se podívat na uložení stabilizátoru (dva silentbloky, u 307 někdy klepou i ty zámky v domečku) anebo tyčky stabilizátoru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Láďa83 Posted July 21, 2010 Author Share Posted July 21, 2010 Ještě nový postřeh. Když auto den stojí, tak se bouchání cca. 15 km neozývá. Začne se ozývat až se auto zahřeje. Nějaký nápad? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 zkus silentbloky ramen--jinak když to klepe při rozhoupání,tak na to musíš s pomocníkem přijít:myslim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosé Posted September 3, 2010 Share Posted September 3, 2010 Mám ten samí problém zjistil jsem že to jsou tyčky stabilizátoru ale ted mám ptoblém jaké koupit,podle serviceboxu jsou tam tyhle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosé Posted September 3, 2010 Share Posted September 3, 2010 Původně zaslal: Chosé Mám ten samí problém zjistil jsem že to jsou tyčky stabilizátoru ale ted mám ptoblém jaké koupit,podle serviceboxu jsou tam tyhle Ale když sem mrknul pod auto tak je tam jiné uchycení na spodku.Tak a ted babo rad s čeho to je??Poradí někdo??Předem dík Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smety Posted September 4, 2010 Share Posted September 4, 2010 Taky mi to bouchá, tak se chyctám na tyčky stab. Ale radši se podívám, co je na autě a koupím podle toho, abych nepřinesl něco podle katalogu a přitom tam bylo něco jiného... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosé Posted September 4, 2010 Share Posted September 4, 2010 S těch bazarů je to hrůza člověk nikdy neví s čeho to poskládají jen aby to co nejdráž prodali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosé Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 Původně zaslal: Chosé S těch bazarů je to hrůza člověk nikdy neví s čeho to poskládají jen aby to co nejdráž prodali Tak nikdo mi neporadí? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest servisman Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 Chosé ono to souhlasí starší 406 měla jak máš novější měla ty druhý podle vin ti řeknu zda to souhlasí ty tvoje obr je jen jeden ale ty ojničky jsou dvoje podle DAM viz v obr takže autobazar v pohodě [upravil dne 6/9/10 honza406] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosé Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 poslal jsem ti SZ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest servisman Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 máš to dobře podle vin máš 508740 a to je ta co je na obr na autě tedy jen jednou zahlá .Takže vše sedí .Jinak jsem odpověděl výše. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 vždyt má starý model, musí mít tu, co má na fotce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest servisman Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 taky mám starý model a mám 2x zahlou je to podle DAM jak je uvedeno výše.jak jsem psal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosé Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 Moc Ti děkuji já bych to jinak musel koupit origo a to by bylo drahé.Ještě jednou dík Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts