Čeněk Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 Ahoj všem, scháním čerpadlo na Peugeot 405 1,9TD r.v. 96. Moje čerpadlo má označení : LUCAS XUD 110 - přečteno ze štítku. Jeden prodávající mi nabízí čerpadlo s označením LUCAS typo 057. Na pohled jsou stejná - bude pasovat? Je možná záměna nebo je čerpadlo jiné Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
švícko87 Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 To čerpadlo sháníš z důvodu,že ti to staré začalo škubat za jízdy....a podobně???Že je nefunkční...?Měnil jsem Lucase na 405 1,9D za Bošácké i se vstřikama a problém náhle ustal....Mám ve svém okolí pána,který tato čerpadla dělá.Na rovinu mi řekl,že Lucas je jednorázový ( ovšem je ale lepší na akceleraci a prý i na spotřebu ) ,ale s Bošárnou se dá čarovat....Tot můj postřeh. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
comm Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 na tvojom mieste by som tal vrazil bosch uz len zdovodu oprav lacnejsie a vsade ti to opravia ako lucas drahota ako prasa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tagorarichard Posted August 11, 2010 Share Posted August 11, 2010 ja kupoval na 2.1d repas sadu tesneniza cca 1100 kc hridelka se pohybovala kolem 500 , v sade bylo uplne vse vcetne plombovaciho dratku .-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čeněk Posted September 4, 2010 Author Share Posted September 4, 2010 Mám možnost koupit naftové čerpadlo z koncernového motoru 1,9 TD. Vymontováno Citroenu Xsara 1,9 TD/66kw. Má stejné označení jako moje v P405 1.9TD a to Lucas XUD110. Je možné ho použít v P405?????? Díky moc za odpovědi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dundee Posted September 5, 2010 Share Posted September 5, 2010 Ten motor z Xsary je stejnej jako ten tvůj ve 405, takže čerpadlo jde použít, ale osobně bych vyměnil komplet (čerpadlo, trubky a vstřiky) za Bosch, jak už psali všichni nahoře. Případný opravy vyjdou levněji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
katroxt Posted September 7, 2010 Share Posted September 7, 2010 Vie nekto kde robia repas cerpadla na Slovensku?Presnejsie zap.Slov.Mam Bosh XUD 201. 405GRD,51kw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frederikita Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 repas robi firma v Kezmarku, neviem presne ako sa volaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepa Posted December 11, 2015 Share Posted December 11, 2015 Ahoj všem,scháním čerpadlo na Peugeot 405 1,9TD r.v. 96. Moje čerpadlo má označení : LUCAS XUD 110 - přečteno ze štítku.Jeden prodávající mi nabízí čerpadlo s označením LUCAS typo 057. Na pohled jsou stejná - bude pasovat? Je možná záměna nebo je čerpadlo jiné Odesláno z mého SM-G130HN pomocí Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts