reawow Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 Zdar pánové mam otázku. Před tydnem mi začalo vrzat predni pravý kolo. Vůbec nevim čim by to mohlo byt. Hýbe se mi trochu pravy kolo budu menit čep řizeni ale nejsem si jisty jeslti to je tim. Kdyby jste vedeli prosim napiste mi to abych to vymenil všechno předem dik moc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peugeot09 Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 Asi vím. Předpokádám, že to dělá při přejezdu nerovností. Pak by to měla/mohla být tyčka stabilizátoru. Jestli to trochu povrzává i při pootočení volantem, tak přichází v úvahu i horní uložení tlumičů. No a do třetice všeho dobrého se může jednat i o špatné ložisko. To vydává takový zajímavý zvuk, když je špatné, asi jako když vezmeš několik flašek od piva, naházíš to do přepravky a po každém přejetí nerovnosti s přepravkou ostře hýbneš nahoru a dolů. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest maniaksoft Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 Hýbe se kolo ve svislé ose - volný spodní čep Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts