KUBBACHER Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 Tak už je to tady, změnil jsem vozidlo a bohužel i značku. Proto bych chtěl touto cestou poděkovat Peugeot Clubu, hlavně lidičkám co ho vedou a lidičkám, kteří sem přispívají své užitečné zkušenosti a rady při nesnázích. Chtěl bych jmenovitě poděkovat Petrovi za jeho oddanost klubu a vstřícnost při řešení mých potíží s autíčky. Za dobu mé cesty v Peugeotech jsem zde poznal hodně fajn lidiček, kteří byli zapálení pro tuto značku stejně jako já, proto přeji tomuto Clubu hodně štěstí a srdcařů pro Peugeot. Dovolím si představit nástupce naší skvělé a hluboce v srdci uložené 406break. Jedná se o mé vysněné BMW E39 530D Touring 03. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 Také jsem tě rád poznal a děkuji za poklonu, autí máš krásné tak at ti slouží mnoho km . Odcházet nemusíš , rádi tě uvidíme zde i nadále, podívej v čem třeba jezdí předseda, superadmin Kurt, jaudax , CJ, Destiny, Pinda, a dalši a další llidičky tu jsou dokonce bez aut. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilanF1 Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 Sice to není pug, ale je to pěkný krasavec Ať dobře slouží Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benžík Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 At slouží. Za čas můžeš napsat srovnání obou aut. Hmm, ta 530 bude o něčem trochu jinym. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lubk0 Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 Velmi dobre auto si si vybral Dufam ze je to automat, s nim je to velmi luxusna vozba s malou spotrebou Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dolly1010 Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 Pěkná kára Spoustu šťastnejch kilometrů Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarajarda Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 Tak zakup ještě jedno malé lvíče do rodiny Auto nic nemění na tom, že tu máme kamarády a přátele Jen mít na to clubové dění více času... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kovma Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 Hodně šťastných km.Je to dobrá kára a motor v 530D je jak tank. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KUBBACHER Posted July 15, 2010 Author Share Posted July 15, 2010 Původně zaslal: jarajarda Tak zakup ještě jedno malé lvíče do rodiny Auto nic nemění na tom, že tu máme kamarády a přátele Jen mít na to clubové dění více času... Určitě s Peugeotem nekončime, manželčina Fabie nebude věčně a Peugeoty se jí líbí víc než BMW:aut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KUBBACHER Posted July 15, 2010 Author Share Posted July 15, 2010 Původně zaslal: kovma Hodně šťastných km.Je to dobrá kára a motor v 530D je jak tank. Sílu to má jak tank, ale ta spotřeba vzhledem k objemu motoru je parádní. Dovolená v pěti plně naložení 2300km za 6,5l/100km. Cestovní rychlost 130km u nás a v Rajchu 150 - 160km/h. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kveton Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 můžu jen představu o ceně a výbavě?? Teda pokud to neni tajný Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KUBBACHER Posted July 15, 2010 Author Share Posted July 15, 2010 Výbava skoro jako v bývalé 406ce. Je to v manuálu, nez. topení, dvouzónová klima - vpředu i v zadu, vyhřiv. sedačky, řidičova sedačka s masáží, velká navigace, tv, telefón, tempomat, vyhřívaní volantu, senzor světel, stěraču, spousty parkov. čidel vpředu vzadu, střeš. okno, el. okna s dojezdem, aut. stmívání zpětných zrcátek venkovních i vnitříního, el. sklápění zpět zrcátek,stínítka s lampičkami, multifunkční volant, xenony, abs, asc+t, el. dovíraní kufru, 8 airbagů a spoustu jiných blbin. Servis. kniha, naj. 222tis., mám to přímo od prvního majitele, je to nebourané a nestočené, cena 7100eur, plus přihlášení zde na RZ. Jinak ročník 2003 což je poslední rok E39tek. [upravil dne 15/7/10 KUBBACHER] [upravil dne 15/7/10 KUBBACHER] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Přema Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 pěkné pěkné.........:papa:papa jo výbava \"skoro\" jako ve 406 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kveton Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 ty jo, tak to je super koupě Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pata Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 gratulace, krasavec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirkap Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 Taky gratuluji, super vůz, taky na něco podobného mám zálusk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KUBBACHER Posted July 15, 2010 Author Share Posted July 15, 2010 Děkuji pánové, největší překážkou v cestě za tímto přibližovadlem byla moje žena, ale po půl roce přemlouvání povolila, joo cesta ke snu byla trnitá. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Y2K Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 Pekne auto, aj motorizacia... Skoda len toho automatu ale aj tak super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KUBBACHER Posted July 15, 2010 Author Share Posted July 15, 2010 Automat jsem chtěl taky, ale světe div se do této motorizace ho vyráběli španělé a po velkém nájezdů km se tyto automaty začínají lidově smolit, o cenách oprav nemá smysl mluvit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barenst Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 pekne , tu tvoji cernou potkavam denne , parku hned vedle hotelu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts