Jump to content

Malé loučení a poděkování

KUBBACHER
 Share

Recommended Posts

Tak už je to tady, změnil jsem vozidlo a bohužel i značku.

Proto bych chtěl touto cestou poděkovat Peugeot Clubu, hlavně lidičkám co ho vedou a lidičkám, kteří sem přispívají své užitečné zkušenosti a rady při nesnázích. Chtěl bych jmenovitě poděkovat Petrovi za jeho oddanost klubu a vstřícnost při řešení mých potíží s autíčky. Za dobu mé cesty v Peugeotech jsem zde poznal hodně fajn lidiček, kteří byli zapálení pro tuto značku stejně jako já, proto přeji tomuto Clubu hodně štěstí a srdcařů pro Peugeot.:super

Dovolím si představit nástupce naší skvělé a hluboce v srdci uložené 406break. Jedná se o mé vysněné BMW E39 530D

Touring 03.

IMG_2857mini.jpg

IMG_2858mini.jpg

Také jsem tě rád poznal a děkuji za poklonu, autí máš krásné tak at ti slouží mnoho km .

Odcházet nemusíš , rádi tě uvidíme zde i nadále, podívej v čem třeba jezdí předseda, superadmin Kurt, jaudax , CJ, Destiny, Pinda, a dalši a další llidičky tu jsou dokonce bez aut.

Původně zaslal: jarajarda

Tak zakup ještě jedno malé lvíče do rodiny :D

Auto nic nemění na tom, že tu máme kamarády a přátele :)

Jen mít na to clubové dění více času...

Určitě s Peugeotem nekončime, manželčina Fabie nebude věčně a Peugeoty se jí líbí víc než BMW:aut

Původně zaslal: kovma

Hodně šťastných km.Je to dobrá kára a motor v 530D je jak tank.

Sílu to má jak tank, ale ta spotřeba vzhledem k objemu motoru je parádní. Dovolená v pěti plně naložení 2300km za 6,5l/100km. Cestovní rychlost 130km u nás a v Rajchu 150 - 160km/h.

Výbava skoro jako v bývalé 406ce.

Je to v manuálu, nez. topení, dvouzónová klima - vpředu i v zadu, vyhřiv. sedačky, řidičova sedačka s masáží, velká navigace, tv, telefón, tempomat, vyhřívaní volantu, senzor světel, stěraču, spousty parkov. čidel vpředu vzadu, střeš. okno, el. okna s dojezdem, aut. stmívání zpětných zrcátek venkovních i vnitříního, el. sklápění zpět zrcátek,stínítka s lampičkami, multifunkční volant, xenony, abs, asc+t, el. dovíraní kufru, 8 airbagů a spoustu jiných blbin. Servis. kniha, naj. 222tis., mám to přímo od prvního majitele, je to nebourané a nestočené, cena 7100eur, plus přihlášení zde na RZ. Jinak ročník 2003 což je poslední rok E39tek.

[upravil dne 15/7/10 KUBBACHER]

[upravil dne 15/7/10 KUBBACHER]