xcaesar Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 Zdravím všechny peugeoťáky, mám na Vás všechny jednu otázku. Už jsem ji zanechal v sekci SERVIS, ale tahle sekce bude asi povolanější :-) Z ničeho nic přestal fungovat větrák topení (v tomhle počasí vskutku za trest:-( ). Pročetl jsem si některé předešlé dotazy, takže pojistkou to není. Proměřil jsem kabel vedoucí do větráku a nějaké napětí tam jde ( stále stejné i při různých stupních - při vypnutém 0V). Z toho jsem usoudil, že odešel větrák do věčných větrákovišť a koupil jsem jinej ( použitej ). Včera jsem ho namontoval. Vzhledem k tomu, že píšu dotaz, tak je Vám výsledek asi jasný :-((( nemáte někdo ponětí, čím by to mohlo být? mockrát děkuji za jakoukoli odpověď [upravil dne 20/7/10 xcaesar] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 diagnostika by ti ušetřila penize - řekla by vyměn odpor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xcaesar Posted July 14, 2010 Author Share Posted July 14, 2010 kde se ten odpor nachází? cca cenu bys věděl, prosím? dá se to udělat \" na koleni \" a nebo vzhuru do servisu? díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 no zalezi na zrucnosti , ale nejsem si ted jist jestli neni treba k tomu diagnostika nechci ti kecat ,jinak je to na obr pozice 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xcaesar Posted July 14, 2010 Author Share Posted July 14, 2010 OK, mockrát děkuji. Zítra si zavolám do servisu, o kolik mají v plánu mě připravit:-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xcaesar Posted July 20, 2010 Author Share Posted July 20, 2010 Tak dobrá věc se podařila, ventilátor fouká jako za mlada:-) diagnostika není potřeba, celá výměna trvala asi 1,5 hodinky. ještě jednou díky za radu. PS: vzhledem k tomu, že jsem nejdříve koupil samotný větrák, tak mám teď dva. Prodám tedy používaný ventilátor topení z 307 2.0HDi,66kW. Kdyby měl někdo zájem, ozvěte se. Tomas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts