matii Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 Dneska jsem si všiml, že mi z motorového prostoru kape po zaparkování voda. Olej to není a směs do ostřikovačů taky ne. Nemůže to být nějaký kondenzát z klimatizace? Mám klima poprvé v životě, takže jsem bez zkušeností. Všechny náplně včetně brzdovky jsou OK. Jel jsem asi 30Km se zapnutou klimatizací, pak odstavil auto na parkovišti a po návratu (cca 20min) tam byla loužička. Máte s tím někdo zkušenosti? [upravil dne 14/7/10 matii] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnotherOne Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 Je to z klimatizácie, normálny jav. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majk006 Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 OK, je to z klimatizace tak zadne obavy .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sefi79 Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 Původně zaslal: matii Dneska jsem si všiml, že mi z motorového prostoru kape po zaparkování voda. Olej to není a směs do ostřikovačů taky ne. Nemůže to být nějaký kondenzát z klimatizace? Mám klima poprvé v životě, takže jsem bez zkušeností. Všechny náplně včetně brzdovky jsou OK. Jel jsem asi 30Km se zapnutou klimatizací, pak odstavil auto na parkovišti a po návratu (cca 20min) tam byla loužička. Máte s tím někdo zkušenosti? [upravil dne 14/7/10 matii] Ten samý šok jsem měl já s puštěnou klimou po zastavení na parkovišti na D5.Nakonec jsem se dopátral,že odtává namražení Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matii Posted July 14, 2010 Author Share Posted July 14, 2010 Ufff sem si oddechl. Díky všem boys. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirec-308 Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 je to klima ak ides dlhsiu trasu je dobre ju 5min pred odstavenim vypnut a nechat len vetranie. Ale zas to nie je nutnost nie ze ma tu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts