abio Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 a aukro http://aukro.cz/item1126977811_ventilator_klima_do_auta_air_solar_car_system.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegg Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 podle mě když stojí auto celej den na slunci tak to nemůže vyvětrat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnotherOne Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 Taký vetrák má problém vychladiť bedňu počítača a nie auto so 100x väčším objemom a vyššou teplotou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegg Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 jj, je to jenom další věc na tahání peněz z lidí Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abio Posted July 14, 2010 Author Share Posted July 14, 2010 je to jen taka perlička Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koblih69 Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 Podobný větráky mají některá střešní okna včetně toho solárního napájení. Nikdy jsem nepoznal rozdíl v tom jeslti to stálo na sluníčku se zapnutým nebo vypnutým. Myslím, že největší vliv bude mít to pootevřený okno :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bostich Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 asi moc ne e... btw asi bych se bál vykradení... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qcko Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 Aby sa to neroztopilo na tom skle:D ... aspon mohli dat do tej reklamy cierny interier a cierny volant, ta hneda farba je v pohode... mne stoji auto pred pracou cely den na slnku a to je teraz riadne teplo a staci na minutku otvorit dvere a je pohoda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegg Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 no folie na oknech budou asi praktičtější než tohle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abio Posted July 14, 2010 Author Share Posted July 14, 2010 Původně zaslal: bostich asi moc ne e... btw asi bych se bál vykradení... tak to je výstižné Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BV406 Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 to je tzv. pic..o..vina od pohledu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abio Posted July 14, 2010 Author Share Posted July 14, 2010 a co ten ionizer??? jak by to mnělo fungovat ? http://aukro.cz/item1142722389_auto_ionizer_cistic_a_osvezovac_vzduchu_do_auta.html [upravil dne 14/7/10 abio] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
godzila.01 Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 Obojí se mi nějak nezdá chlapi... Sice pořádně netuším k čemu je ten ionizer,ale stejně k tomu mám nějaký odpor.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kujon106 Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 Ono nějaká věc z teleshoppingu (nálepka \"znáte z TV, apod.) funguje? Možná tak CD Evy a Vaška, to funguje... ale jak... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
winco Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 ten ionizer je vlastne taka čistička vzduchu sice neviem ako to funguje ked to je take male ale normálne ionizery vzduchu do domov či bytov alebo kancelarii funguju na principe prefiltrovania vzduchu cez vodu, tým sa vzduch prečisti od prachu a bakterii plus ostane vlhkejši ten vzduch takže sa lepšie v kancelarii dýcha......ale hentaky ionizer bude fungovať asi na principe ionizovania vzduchu elektrickou energiou čo je viac menej nanič :D ale ten vetračik by som pre tu srandu skusil momentálne teraz by som dal čokolvek za to čo by mi ochladiolo auto niektorý vedia že mám čierne auto bez folii čiarny interier aj čalunenie takže to auto je hotova truba na pečenie čo i len chvilku stoji na slnku edit: ale už mám jeden taky zlepšovak sa to vola clona na predne okno vdaka Lubk0vi čo som vyhral za jazdu zručnosti na zraze v PN ..... veeelice silno moc a za to dakujem sa mi to nehorazne zide [upravil dne 14/7/10 winco] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilanF1 Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 Na ten větráček jsem už koukal ... to je snad lepší nechat pootevřené okno. Já zrovna mám přední okna asi 5cm otevřená a autě bude rozhodně lépe, kdybych je nechal zavřené. Ale to musím parkovat na zahradě, na parkovišti s otevřenýma okýnkama by mi auto asi dlouho nevydrželo a tak malý ventilátor by to nespasil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urdemala Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 tak to je paráda! když si vezmu, že klimatizace při rychlejší jízdě, kdy se auto znatelně ochlazuje proudícím vzduchem, sežere tak 0,5 l paliva na 100 km, tak tohle (pokud výrobce nelže) by mohlo být podobný výkon jako dejme tomu poloviční klima (pokud je ten bazmek funkční) - přece jenom auto stojí a ta teplota je násobně vyšší. To máme ekvivalent k 0,25 l paliva/100 km. Super, když si vyndám z auta motor, na střechu namontuju 24 – 40 tutěch solárků, tak můžu jezdit už jenom s elektromotorem při podobném výkonu, tomu říkám inovační technologie :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JardaMoj Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 to sou kraviny! musim se tomu smat.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AKCZ Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 Kdyby jich tam bylo tak 5 a na kazde strane .. jedena strana dovnitr a druha ven pak by to fungovalo asi obstojne ale pochybuju ze by to byl takovy proud vzduchu aby ochlazoval i interier na ktery sviti slunce a ktery to zahriva.. idelani je opravdu folie a clona na predni sklo a parkovat cumakem proti slunci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dolly1010 Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 abio, pokud se potřebuješ zbavit peněz, můžu ti poslat číslo účtu Chtěl bych vidět jakej to má výkon při velikosti toho solárního článku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts