Andreww Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 Našel jsem tohle auto http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/peugeot/306/8079748#carMenu Myslíte, že za to stojí? Prodává ji dealer Peuget a auto je prý velmi zachovalé. Cena mi ale příjde vysoká Co vy na to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilanF1 Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 Vypadá opravdu dobře, jenom ty km se mi zdají nízké ... 12tkm ročně v průměru. Tak není problém zde něco zjistit z VINu Ale na můj vkus je to za benzín hodně peněz, ač nevím, jaká je běžná cenová relace ... Ale pokud km odpovídají a stav je prostě do toho sednout a jezdit, tak by to možná za to stálo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreww Posted July 14, 2010 Author Share Posted July 14, 2010 Km by prý snad měli odpovídat. Má to údajně nějaký starší pán. Jinak VIN mi prý pošlou, ať si to můžu proklepnout. S cenou je to takové všelijaké. Viděl jsem i něco kolem 60.tis., ale zase více najeto. A celkově sehnat 2000 nebo 2001 s tímhle motorem:myslim Malý výběr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferrari Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 Hm, za tú cenu som tu obavil niekoľko HDi čiek...aj kilometre cca pasujú - aspoň na papieri... Ceny by sa dala akceptovať, ale fakt jedine v prípade, že auto je evidentne zachovalé a km pasujú... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilanF1 Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 Malý výběr = vyšší cena, takto bych to nějak shrnul. Chtělo by to určitě osobní prohlídku a projížďku, již máš 306ku, takže máš co porovnávat. A píšou starší pán, ale první majitel to není a nemá servisku. Já taky kupoval auto od staršího pána /70 let/ a mělo to najeto 230tkm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest StibTo Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 Co rikate na tohle ? http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/peugeot/306/7945253 Neni VIN neni jak overit km ze jo ... ale 100.000 je docela malo, podle fotek to ale vypada dost dobre. Muj horkej favorit musim teda rict. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek 306 Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 cena je pěkná pokud v tom neni nějakej háček, být tebou uvažoval bych o něm klidně Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest StibTo Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 A ma nekdo nejake info o tomhle motoru ? Jak to jede ? Ja mam 1,4 1360ccm 55kW a fakt uz me stve ze to vubec netahne,treba na dalnici D1 jsem ted uz skoro myslel ze budu podrazovat na 4ku, to samy kdyz tam clovek jen trosku neco nalozi .... 306tku jako takovou mam rad ale pokud pouvazuju mozna o vymene za silnejsi motor kdyz to pujde financne http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/peugeot/306/7945253/info-o-modelu#carType110 [upravil dne 14/7/10 Stibto] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXI.60 Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 1,816V jede pěkně,z 1,4 nesrovnatelny.Ten vykon je znát,jezdil jsem s 1,4pak1,1 a nakonec 1,8-slabší auto bych už nechtěl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreww Posted July 15, 2010 Author Share Posted July 15, 2010 Původně zaslal: Stibto Co rikate na tohle ? http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/peugeot/306/7945253 Neni VIN neni jak overit km ze jo ... ale 100.000 je docela malo, podle fotek to ale vypada dost dobre. Muj horkej favorit musim teda rict. Tohle bylo taky v mém užším výběru, jenže je daleko a navíc na stránkách delera už není v nabídce, takže bych si být tebou nejdříve ověřil, zda je to ještě aktuální. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreww Posted July 15, 2010 Author Share Posted July 15, 2010 Původně zaslal: MilanF1 Malý výběr = vyšší cena, takto bych to nějak shrnul. Chtělo by to určitě osobní prohlídku a projížďku, již máš 306ku, takže máš co porovnávat. A píšou starší pán, ale první majitel to není a nemá servisku. Já taky kupoval auto od staršího pána /70 let/ a mělo to najeto 230tkm S cenou už jsem se smířil. Příští týden to tam jedu obhlédnout, takže se uvidí. Jinak servisku to prý má, ale takovou, že z ní člověk stejně nic nevyčte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest StibTo Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 Původně zaslal: Andreww Původně zaslal: Stibto Co rikate na tohle ? http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/peugeot/306/7945253 Neni VIN neni jak overit km ze jo ... ale 100.000 je docela malo, podle fotek to ale vypada dost dobre. Muj horkej favorit musim teda rict. Tohle bylo taky v mém užším výběru, jenže je daleko a navíc na stránkách delera už není v nabídce, takže bych si být tebou nejdříve ověřil, zda je to ještě aktuální. Ja to do Plzne tak daleko zas nemam ale mas pravdu ze na strankach to nemaji mno ... Nevim proc ten inzerat nesundaji i z Sauto.cz ale to uz je fuk .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreww Posted July 15, 2010 Author Share Posted July 15, 2010 Já už ji nemám ani na Sauto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest StibTo Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 Ale jo je tam ... Porad ten stejnej link .. http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/peugeot/306/7945253 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreww Posted July 15, 2010 Author Share Posted July 15, 2010 Jsem si tam dal od r.v. 2000:mad: Takže proto:aut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest StibTo Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 Jo jo tím to bude Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilanF1 Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 Až budeš listovat tou serviskou, tak si zkontroluj, zda nejsou vytrhané nějaké strany. Již jsem viděl, že byly dvě první stránky vytržené (kde asi byly nějaké záznamy o servisu - asi moc rychle rostly km) a poté to začínalo od první prohlídky. Vypisováno stylem: 5 lidí, 5 tužek a serviska byla vyplněná Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jindras Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 Špatný motor-na dnešní ceny benzínu fakt luxus- o spotřebě to snad se nedá ani mluvit!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
medo Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 Neviem preco pozeras len 1.8, ale zo silnejsich benzinovych motorov boli myslim najlepsie volby 1.6 16V alebo 2.0 1.8 sa my zda ze nebol taky vydareny ako spominane dva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug306 Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 presne jak pisu Jindras a Medo 1.8 motor nebol moc vydareny spotreba bude priblizne rovnaka ako u 2.0 S16 lenze by si mal este o 50konikov v talone viac co si myslim ze je velky rozdiel.....ked chces kupovat benzim tak asi moc nedbas na spotrebu takze urcite by som bral na tvojom mieste 2.0L Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts