igor4 Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 Caute vsetci, neviete kolko stoji novy dazdovy senzor P307 r.v. 2002? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
čakom Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 kulaty nebo obdelnik? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegg Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 podle auta roku bych to viděl na kulatej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
čakom Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 od 3500 do 4400 když daš vin zjistim přesnou cenu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor4 Posted July 14, 2010 Author Share Posted July 14, 2010 mam gulaty, VF33CNFUB82257840 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
čakom Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 3609,- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor4 Posted July 14, 2010 Author Share Posted July 14, 2010 dik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dalibor307 Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 otazka mozno off topic - caka ma vymena celneho skla da sa tam nainstalovat dazdovy senzor aj ked som ho predtym vo vybave nemal? dakujem a sorry dopredu ak je to blbost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roman Bazi Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 Tož jsem hledal, a nic nenašel, tak se zeptám tady. Je někdo ochotný mě poradit? Zajímalo by mě, jestli by šel dodělat senzor deště. Jestli by šlo zjistit, zda mám nataženou elektriku nad čelní sklo? Dám sem hned VIN - VF33HRFNC83479800. Třeba se někdo najde. [upravil dne 24/7/11 od dvorrom] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 potrebujes i packy pod volant a to je raketa . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roman Bazi Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 Tož já jsem si myslel, že bych jen namontoval senzor, a povolil to v BSI. Někde na fo\'ru jsem četl, že dodělat senzor není žádný problém. A co ta elektrika, myslíš že tam bude? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roman Bazi Posted April 15, 2012 Share Posted April 15, 2012 Tož o tom senzoru pořád přemýšlím. Co jsem zatím zjistil- koupit senzor deště, koupit páčky, vyměnit sklo za to správné, ale zapojit to, to by byl oříšek. Je to na delší dobu. Asi by i fungoval světelný senzor. Nemůžu najít příspěvek, kde někdo popisoval, jak dodělával senzor deště, bylo to celkem jednoduché. Kdyby měl někdo nějaké rady a postřehy, budu rád. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanculD Posted April 15, 2012 Share Posted April 15, 2012 Hm, ja by som ho radsej nemal. Na moj vkus je moc citlivy. Radsej programovatelny cyklovac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shrek Posted April 16, 2012 Share Posted April 16, 2012 No jo tak, nad tím jsem taky přemýšlel. Muselo by se ale nějak obejít BSIčko, protože rychlost cyklovače je řízena rychlostí rovnou z BSI. Jinak já mám taky bez senzoru a zajímalo by mne, zda by to šlo předělat. Tak páčky by se určitě dali sehnat na vrakovišti za rozumný peníze. S tím dešťákem by se dalo zprovoznit i denní osvětlení? [upravil dne 16/4/12 06:37 od Shrek] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koblih69 Posted April 16, 2012 Share Posted April 16, 2012 Variantou může být i UNI dešťový senzor. Viděl jsem nějaké sady okolo cca 3 tis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roman Bazi Posted April 16, 2012 Share Posted April 16, 2012 Koukal jsem na UNI dešťové senzory, ale nějak jsem se upnul na original. Možná by se u UNI dala obejít ŘJ. Poku by to šlo, mohla by být instalace méně pracná. A nebo tam někde napojit cyklovač, jaký se dá dodělat do 306tek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozefus Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 Ahoj všetci. Ja mám ten daždoví senzor ale vôbec ho nepoužívam.Je moc citlivý na kvapky dažda alebo kvapky od oproti idúcich aut. na 99% ho nepoužívam škoda penazí. Radšej keby tam bola pačka z cyklovačom.Takato je moja skúsenosť. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjer Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 Mně osobně senzor vyhovuje, utírá jen, když je na skle voda (je jedno, odkud se bere), cyklovač bych musel vypínat, aby nestíral při přeháňkách...Nevím, jestli se nedá nastavovat citlivost senzoru. U mě dobrý :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dančák Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 Citlivost senzoru se dá nastavit na diag. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vycu Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 Kdo mi nastaví citlivost senzoru? Před časem jsem volal do peugeotu Federal Cars v Praze a tam mi sdělili, že to nastavit nelze! Tak jestli to někdo někomu dělal tak ať se ozve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts