Petr V. Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 Dobrý večer,nevím jestli je to nějaký problém,nebo je to normální,ale když je auto zahřáté a to nech je venku 30 nebo 15 stupňů,tak na nohy jde strašně horký vzduch,jediná pomoc je že na displeji nenechám auto,ale vlevo nahoře přelupkám větrání na nohy.Potom je to lepší,ale pořád stama nejde tak chladný vzduch jako nahoře.Možná je to normální,ale já jsem si myslel,že když dám \"auto\",tak se nemusím o nic starat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
twoolf Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 něco je špatně, podle mě ti nefunguje, nebo nedovírá některá klapka. Mě v poloze auto fouká studené nahoře, dole taky, sice menší silou, ale stejná teplota. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
posy88 Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 ahoj, mám úplně stejný problém, v místech u nohou mám takové teplo jako bych si topil, řeším to stejně, ale nepřišel jsem zatím v čem je problém. dokonce jsem odšrouboval boční víko u nohou a jsou tam dvě hadice, které nevím k čemu jsou , ale horký jsou jako blázen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts