parokp Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 zdravim, chcem si upgradnut moju rt3 6.6D na 6.63 890 soft som si nasiel na eurovan2 ale ked to vlozim do radia tak mi to vypise checking cd a nato mi vypise \"cd rom rincomplete or damaged\" uz som to napaloval 5x v roznych programoch a stale to iste...neviete co s tym? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Přema Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 Hmmmm......nechci ti do toho kecat ale ještě si asi neodrovnal RT3 že???? Takové \"upgrajdy\" jsou zralé na zmrtvení celé jednotky RT3.......s tímto velmi opatrně....nebyl bys první ani poslední kterému by při upgrejdu umřela RT3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kajvet Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 podle mě to máš špatně stažené...stáhni to znovu a nebo to špatně pálíš... Výsledné CD musí mít 85 souborů a stažený soubor se musí vypálit v Neru či Alkoholu 120 jako Obraz disku a co nejmenší rychlostí max 8x. Bacha na to nebo si odpálíš RT3... !!!! Odkud jsi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
parokp Posted July 13, 2010 Author Share Posted July 13, 2010 Původně zaslal: kajvet podle mě to máš špatně stažené...stáhni to znovu a nebo to špatně pálíš... Výsledné CD musí mít 85 souborů a stažený soubor se musí vypálit v Neru či Alkoholu 120 jako Obraz disku a co nejmenší rychlostí max 8x. Bacha na to nebo si odpálíš RT3... !!!! Odkud jsi? z pezinku, uz som to stahoval na novo 3x a pokazde ked som to vypaloval som dal rychlost 4x... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kajvet Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 no a další mnou napsaná kriteria? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
parokp Posted July 13, 2010 Author Share Posted July 13, 2010 Původně zaslal: kajvet no a další mnou napsaná kriteria???? vypaloval som to aj v nerovy aj v alcohol 120 vysledne cd malo 85 suborov a 112mb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
parokp Posted July 13, 2010 Author Share Posted July 13, 2010 Původně zaslal: kajvet no a další mnou napsaná kriteria???? ale vlastne ked som to daval palit v nere tak mi to neukazalo na cd ziadne subory a tam som to daval ako \"disc image or saved project\" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jofo Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 Ja na tvojom mieste by som nebol nedockavy a radsej pozhanal niekoho komu to cd funguje. Ako vravia chlapci mozes poslat rt3 do nenavratna. Skus napisat petertn sukromnu spravu a dohodni sa snim. Radsej zajdi do trencina a nech ti to nahra aj rovno so slovencinou za nejaky poplatok a budes mat pokoj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alihen Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 lenze petertn1 uz zije v CR. ale na slovensko chodi. najlepsie bude ak mu napises a dohodnete sa. ak mi dovoli, dam ti jeho e-mail. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
parokp Posted July 14, 2010 Author Share Posted July 14, 2010 ok budem to teda radsej riesit cez niekoho kto to uz ma overene tak diky za snahu;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jofo Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 Alebo pockaj do oktobra ked pojdem z irska na dovolenku domov a po ceste sa zastavim u teba a nahrame to do rt3. Ak ten update nemas zo zdroja co fakt funguje tak by som to ani neskusal. Je potom vela problemov to rozchodit nazad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts