Jump to content

upgrade rt3 chybova hlaska

parokp
 Share

Recommended Posts

zdravim, chcem si upgradnut moju rt3 6.6D na 6.63 890 soft som si nasiel na eurovan2 ale ked to vlozim do radia tak mi to vypise checking cd a nato mi vypise \"cd rom rincomplete or damaged\" uz som to napaloval 5x v roznych programoch a stale to iste...neviete co s tym?

Hmmmm......nechci ti do toho kecat ale ještě si asi neodrovnal RT3 že???? Takové \"upgrajdy\" jsou zralé na zmrtvení celé jednotky RT3.......s tímto velmi opatrně....nebyl bys první ani poslední kterému by při upgrejdu umřela RT3

podle mě to máš špatně stažené...stáhni to znovu a nebo to špatně pálíš... Výsledné CD musí mít 85 souborů a stažený soubor se musí vypálit v Neru či Alkoholu 120 jako Obraz disku a co nejmenší rychlostí max 8x. Bacha na to nebo si odpálíš RT3... !!!! Odkud jsi?

Původně zaslal: kajvet

podle mě to máš špatně stažené...stáhni to znovu a nebo to špatně pálíš... Výsledné CD musí mít 85 souborů a stažený soubor se musí vypálit v Neru či Alkoholu 120 jako Obraz disku a co nejmenší rychlostí max 8x. Bacha na to nebo si odpálíš RT3... !!!! Odkud jsi?

z pezinku, uz som to stahoval na novo 3x a pokazde ked som to vypaloval som dal rychlost 4x...

Ja na tvojom mieste by som nebol nedockavy a radsej pozhanal niekoho komu to cd funguje. Ako vravia chlapci mozes poslat rt3 do nenavratna. Skus napisat petertn sukromnu spravu a dohodni sa snim. Radsej zajdi do trencina a nech ti to nahra aj rovno so slovencinou za nejaky poplatok a budes mat pokoj.

Alebo pockaj do oktobra ked pojdem z irska na dovolenku domov a po ceste sa zastavim u teba a nahrame to do rt3.

Ak ten update nemas zo zdroja co fakt funguje tak by som to ani neskusal. Je potom vela problemov to rozchodit nazad.