brade Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Tak to máme na http://news.auto.cz/nove-modely/peugeot-508.html Co tomu říkáte pánové? Za mě absolutní mínus - vytratila se elegance, narodilo se nám francouzský Němec. Interiér Renaultu, exteriér paznecht Němců... škoda Upraven název vlákna, příště vynech ten CAPS LOCK! Díky, Béďa [upravil dne 15/7/2010 Béďa] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnotherOne Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Přema Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 Mě se líbí........hlavně SW Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kovma Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 Souhlasím s Přemou.Krásné a hlavně to SWéčko.Ach jo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shwaara Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 Takovej Passat CC.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanchez Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 z 10-tich bodov by som ohodnotil na 7. Paci sa mi ako je riesena kapota v predu,ale predne svetlomety mi tam nepasuju.Zo zadu sedan vyzera prefektne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado-77 Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 Cakal som na to kedy ho uvidim konecne v konecnej oficialnej verzii, lebo uz som mal dost tych fotiek s konceptami. Ale musim povedat ze podla mna ho dodrbali. Tak ako bola 407 originalom v dizajne v 2004om (dodnes vyzera cool a mrte vyrobcov zacalo kopirovat svetla a kade co) Tak toto je fakt pre mna trochu sklamanie. Sedan sa znizil ku kopirovaniu nemcov a to SW mi pripomina Toyotu SW. Ale je to moj nazor, tak ma nekamenujte. Pre mna to znamena ze dalej pokracujem so 407. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chauffeur Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 Vždy sa mi páčilo, že Peugeot nepchal tlačidlá na volant. Volant tohto auta je rovnaký horor ako Alfa Romeo a BMW Vonkajší dizajn pekný, žiadny Passat tam nevidím. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave_k Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 Mě osobně se to dost líbí (v inteiéru docela dost tlačítek ). Jsem zvědav jaký to bude v reálu. 407 se mi na prvních fotkách vůbec nelíbila, ale když jsem ji uviděl na vlastní oči tak to bylo o něčem jiným. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kovma Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 shwaara-Passat CC je jiná liga. [upravil dne 13/7/10 kovma] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shwaara Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 Mně se na prvních fotkách líbila, teď už ne. No co, při nejhorším si ji nikdy nekoupím Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado-77 Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 Původně zaslal: shwaara Mně se na prvních fotkách líbila, teď už ne. No co, při nejhorším si ji nikdy nekoupím Suhlas. Vystihol si to presne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patko79 Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 Podľa mňa má zadok krásny, z boku to trocha odflákli a predok je o ničom:nevim Už sa teším, až ju uvidím naživo, ani mne sa z fotiek 407-čka bohvieako nepáčila ale naživo to bola láska na prvý pohľad:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Y2K Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 mam zmiesane pocity...ale asi sa mi to paci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
godzila.01 Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 Sakra tam je čudlíků..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pajo30 Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 z predu nič moc ale sw zo zadu celkom fajn, aj keď vidieť niečo 1 krát naživo je úplne niečo iné ako 100 fotiek. [upravil dne 13/7/10 pajo30] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šalda Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 Mě se docela líbí, hlavně teda kombi:aut Ale docela bych váhal mezi 508 a C5:myslim Jen je na ho.no že je to malý Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
madrid4 Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 :rokercelkom dobré,ked budem velky kupim:myslim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mišak 306 Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 Za mně.. Je to pěkné i když jsou tak prvky z audi maska,zadek novej superb to mi to připomíná jinak moc pěkné.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Přema Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 Dneska už snad ani nejde vyrobit auto aby se nějakému jinému trochu nepodobalo......nebo se mýlím????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts