PatoRS Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Ahojte skusam ci nahodou niekto nevlastni nejaky cabriolet. Hociaka znacka. Chcel by som to na prekvapko pre kocku. Pozicat na 2-3 hodky v stvrtok poobede. S autom nebude ziadne rally atd... Kolko prejazdim dotankujem a dajaka flaska ktomu abo dohoda. Ak niekto ma a bol by ochotny pozicat bol by som rad . Ozvite sa . poslite cislo na mob spravou a zavolam. Dik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PatoRS Posted July 13, 2010 Author Share Posted July 13, 2010 up Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lubk0 Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 PatoRS, nehnevaj sa, nic proti tebe nemam, nepoznam ta, ale to si naozaj myslis, ze sa niekto najde ? Ty keby si mal kabriolet a napisal ty sem kvazi neznami clovek s 96 prispevkami ze chce pozicat tvoj kabriolet za flasku tak by si mu to pozical ? Ja urcie nie Ked to auto nahodou rozbijes tak co ? Ako ta kto donuti zaplatit opravy ? Cim to chces garantovat ? Na dobre slovo ? Proste neralne ... Aspom v mojich ociach ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 k tomu slouži autopujčovny , 1000,- czk + vratna 5000,- zaloha , to snad stoji za oslneni kocky ne? jo plus dotankovani , coz je v podstate v relaci stejne jak pises pokud bys dotycnemu nekupoval jen litroveho ferneta [upravil dne 13/7/10 Pe.Tr] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chepp Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 PAtoRS: ve vetsich mestech jsou pujcovny aut... maji tam i kabria... nebo skoc do peugeotu at ti pujci 308cc.. na zkusebni jizdu... a rekni ze mas xenofobii ze musis jet sam.... takhle ti to nikdo nepujci... viz jak psal Lubk0, sezen si nejakou firmu... co to muze stat 20-50 ecek... a pokud to myslis vazne tak ti ty prachy za to stoji... zkusim ti neco vygooglit.. to je asi caru prez rozpocet.. ale blbe se hleda na slovesku... http://www.azauto.sk/index/vozidlo/id/128 [upravil dne 13/7/10 Chepp] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
satan1984 Posted August 15, 2010 Share Posted August 15, 2010 Co chodim jazdit s mojim autom(P 306 cabrio) na svadby tak pytam 2000 CZK / 70 eur. plus preplatit benzin na miesto. Soferujem sam. [upravil dne 15.8.2010 satan1984] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts