abio Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 vozidlo 306 ja jsem si upevnil do kufru na plech karoserie jak je vlozen zvedak na auto, je lepsi ho dat jinam? Pri projeti silnejsi motorky nekdy se spusti a houka to, tak jsem snizil citlivost ale zase nechci aby to pak vubec nereagovalo nebo blbe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Nejlip v blizkosti řidičových dveří, 90% zloděju leze za volant rozbitím okynka řidičových dveří [upravil dne 12/7/10 Radek Hurvajz] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastorek Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Kedysi sme ho montovali na držiak volantovej tyče a osvedčilo sa to. To si ťahal káble do kufra alebo si tam dal celý alarm? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qcko Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Ako ja nenavidim tieto hukajuce alarmy (nic v zlom, ak sa ti s nim lepsie spava ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abio Posted July 12, 2010 Author Share Posted July 12, 2010 Původně zaslal: Radek Hurvajz Nejlip v blizkosti řidičových dveří, 90% zloděju leze za volant rozbitím okynka řidičových dveří [upravil dne 12/7/10 Radek Hurvajz] ja jsem chtel este aby to cidlo zvladlo otresy ve forme, kdyz nekdo parkuje a najede my na naraznik, a v pripade ze bych ho viděl na zaklade spusteni sireny, tak bych te osobe vysvetlil ze ten lak se neopravuje sam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abio Posted July 12, 2010 Author Share Posted July 12, 2010 Původně zaslal: pastorek Kedysi sme ho montovali na držiak volantovej tyče a osvedčilo sa to. To si ťahal káble do kufra alebo si tam dal celý alarm? jo dal jsem ho cely do kufru je tam dobry pristup ke vsemu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 No tak pokud ti někdo lehce ťukne do auta tak by se ozvat neměl, to je při silným narazu, rozbití okna atd, takhle mi to houkalo i při silným větru, ono totiž při jednom ťuknutí se alarm nezaktivuje, musi to bejt několik ťukancu za sebou, nebo jedna pořádná rána, ale tu uslyšíš i bez alarmu [upravil dne 12/7/10 Radek Hurvajz] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abio Posted July 12, 2010 Author Share Posted July 12, 2010 Původně zaslal: Qcko Ako ja nenavidim tieto hukajuce alarmy (nic v zlom, ak sa ti s nim lepsie spava ) ted nebudu lhat ale od te doby co tam mam ten alarm tak se mi vazne lepe spi s pocitem ze jsem udelal neco dobreho pro meho šmoulu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts