seznam Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Dobrý den Mám Peugeot 307 1.6 2003 a mám teď jak jsou ty horka problém s nastartováním.Ráno v pohodě nastartuju,ale jak jdu z práce v tom horku,nejde nastartovat.Čerpadlo nomrálně vstříkne,normálně to točí,ale nechytne to,až třeba na popáté.Zdá se mi,že je to čím dál horší.Mohl by někdo prosím poradit? Předem dík za odpověď: Hans Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurt Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Vzduchový filtr někdy někdo měnil? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seznam Posted July 12, 2010 Author Share Posted July 12, 2010 Původně zaslal: Kurt Vzduchový filtr někdy někdo měnil? ahoj vzduchovy filtr tam je 2 rok tim to asi nebude. jsem laik,ale myslim ze to bude spis elektro. [upravil dne 12/7/10 seznam] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slavco25 Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Původně zaslal: seznam Původně zaslal: Kurt Vzduchový filtr někdy někdo měnil? ahoj vzduchovy filtr tam je 2 rok tim to asi nebude. jsem laik,ale myslim ze to bude spis elektro. [upravil dne 12/7/10 seznam] no ako nemusi to byt prave tym filtrom, ale ja ho menim kazdy rok. Nieje to velka polozka a autu to dost pomoze, ked moze dobre dychat A kolko km si za tie dva roky najazdil? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seznam Posted July 12, 2010 Author Share Posted July 12, 2010 cau asi tak 25000km Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slavco25 Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Původně zaslal: seznam cau asi tak 25000km myslim ze je to dost, radsej ho vymen, nic tym nestratis. Ja menim kazdych 10.000 aj s olejom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seznam Posted July 12, 2010 Author Share Posted July 12, 2010 jo ted nedavno se mi po..... prevodovka sehnal jsem pres aukro druhou jetou asi 70 000 km jestli tam mozna nebude nejaka souvislost protoze pred tim to nedelalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seznam Posted July 12, 2010 Author Share Posted July 12, 2010 jinak ten filtr urcite vymenim nestoji tolik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaronick Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 Ja by som sa pozrel na skrtiacu klapcku, pri horucavach a a pri velkej vhlkosti mi po nastartovani zdochol. A takisto som mal problemy so startovanim. Po vycisteni no problem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegg Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 měnil si svíčky? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts