Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

klima


Lord Back

Recommended Posts

čau borci jak se máte už jsem tu dlouho nebyl, tak vám to tu musím zase prošmejdit. Chtěl jsem se zeptat na klimu zdá se mi že už nějak moc nechladí jen trošku na delší trať to stačí ale když jedu jen kousek tak moc nebere jenom někdy začne makat jako blázen a pak zase nic, jediný co vím je to že mi jde jen jedna sahara a nejde mi vnitřní okruh tak nevím jestli to nebude mít trošku na to vliv. Ta vrtule je chudák ta se nezastaví ani na vteřinu nemůže se ta klima nějak přehřát? nebo něco. Jó a když jí postím na AC tak tam začne něco syčet jako když vám uchází kolo ale když přidám tak to hned přestane a na AUTO to nedělá. syčí to přímo s topení v kabině...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dneska jsem rozběhal druhou saharu a řekl bych že teď to docela chladí ale furt mi přijde že to chladilo lépe nemůže to být tím vedrem že to nestačí tak dobře uchladit na 22stupňů mi to vychladí ale když dam třeba 19 tak to jede furt a už se to tam nemůže dostat mam tam pak furt kolem 22 a ventilátor furt zrychluje až to nestačí už vůbec uchladit. Kam má být natočená klapka na vnitřní nebo venkovní okruh já jí mam seklou přesně ve prostřet a nejde s ní ani hnout jenom to pruží když jí chci rukou pomoct.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: Luboš406k

Ahoj,

Měl bych taky takovou malou závadu,jestli nabude někdo vědět co s tím.

Když pustím klimu (ne na auto) tak se mi uzavře venkovní okruh a nejde otevřít. Po vypnutí klimy pak jde normálně ovládat. Neví někdo? Díky.

Řešil jsem to tu nedávno ... dokud nesnížíš teplotu uvnitř ( nevím ale o kolik ) tak ti to ŘJ klimy nedovolí. Vyzkoušej si to. Jakmile se interiér vychladí tak to začne fungovat... je to asi kvůli větší účinnosti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mě ten okruh nejde vůbec furt to jde z venku a když mi makají ty ventilátory tak teď už to chladí jako prase včera jsem tam dal 19 a za deset km už větrák topení ubíral a já cvakal zubama šla by asi ještě dál ale to už nepotřebuji normálně sama od sebe začala makat možná že se rozchodila i ta klapka to netuším ale vím že nešla to se budu muset dneska kouknout

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...