D.Benny Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 zdravím vás.scháním váhu vzduchu a čidlo tlaku v sacím potrubí.Dneska sem byl v service na diagnoze a vyskocily tam tyto dve závady P0069 a P0070...Kolísaj mi otáčky pri volnobehu spiš nahoru dolu a porad dokola...Hod te kdyz tak radu diky..nebo tyto dily.:super [upravil dne 28/8/10 D.Benny] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qcko Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Vahu vzduchu skusit najprv hlavne vycistit vhodnym pripravkom, casto blbne len kvoli znecisteniu;)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brutall Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Čidlo tlaku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qcko Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Asi myslel cidlo podtlaku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brutall Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Tak to taky nevim kde je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxo Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 no cidlo podtlaku... To sem ani nepocul. A cidlo tlaku, to tez nevim, ze by mala ta 66 kW verzia. Ta 80 kW ho ma na IC.. apropo: myslim, ze kolisani tych otacek ma na svedomi stary dobry DRV. Ked je zasrana vaha vzduchu, tak to dobre netaha, pripadne trochu dimi, a ma vyssiu spotrebu, ale zeby kolisali otacky kvuli vahe, to asi sotva... [upravil dne 12.7.2010 foxo] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qcko Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 No neviem ci si to pamatam spravne, ale snimac tlaku vzduchu, o ktorom sa tu bavite je prietokomer vzduchu, cize je to iny nazov pre vahu vzduchu, ak sa mylim tak nic, ale myslim ze je to to iste... Podtlakovy snimac snima podtlak v turbe (tiez sa mozno mylim, neviem ci ho vobec 66kW ma ) ...a o cisteni vahy vzduchu som pisal na zaklade toho co mu napisala diagnostika ... inak prejav by pasoval na DRV kamarata:nevim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D.Benny Posted July 13, 2010 Author Share Posted July 13, 2010 Kdo muze kouknete se na ty chyby co jim to psalo v servizu.Je to vise napsany.Rikal mi ze je to vaha vzduchu(pravda je ze to dymkuje),,dole pod motorem jako bliž ke kastli ze to je cidlo v sacim potrubi...Kazdej rika neco jinyho.Jeden mekanik mi rekl podavaci cerpadlo tak sem ho vymenil a porad spatny takze fakt nevim..A DRV to je co?kde to vubec je? A ciim se ma cistit ta váha vzduchu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D.Benny Posted July 13, 2010 Author Share Posted July 13, 2010 Když nastartuju poprve tak je to fakt hrozny hrkot a dava to cerne dymky....Musim s tim neco udelat uz konecne......Diky za rady... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qcko Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 Vaha vzduchu sa musi cistit latkou, ktora rychlo prcha a nenechava op sebe ziadny povlak, preberalo sa tu ze izopropylalkohol (dufam ze si to dobre pamatam ) je na to dobry, daju sa kupit aj original spraye na cistenie vahy vzduchu, kamarat vahu vzduchu cisti cisticom na brzdy, ja by som sa toho bal ale za vycisti ich mesacne dost a nikto sa zatial nestazoval:D Zacni jej vycistenim, potom uvidis ci nastala zmena ... a to cidlo dole v sacom potrubi to moze byt to cidlo podtlaku, hmm, ale niesom si isty , ale urcite sa to v cidlach v motore niekto vyzna;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HonzaZ Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 Dane, na jaké diagnostice jsi to měl? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D.Benny Posted July 14, 2010 Author Share Posted July 14, 2010 Cap Honzo....Ty jo to ti nepovim ale planet to nebyl nejaka jina a prisla mi nejaka lepsi asi ,bylo tam vse o motoru klikal si na jednotlive veci... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D.Benny Posted July 14, 2010 Author Share Posted July 14, 2010 Tim cisticem na brzdy sem to cistil taky a zadna zmena a to cidlo podtlaku mi rikaly ze mam v haji ale ze to nemuzou sehnat ze si ho mam sehnat sam.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferry Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 jeste jsi mel v pameti kod chyby P0100 koukal jsem na to cidlo tlaku, ale nejak jsem ho na serviceboxu za boha nemohl najit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D.Benny Posted July 15, 2010 Author Share Posted July 15, 2010 tak ja nevim.to mi rikal ten manik v servizu ze to je ti cidlo tak nevim....váhu sem cistil cisticem a je to porad stejny.....porad hrkota.....nemate nikdo vahu vzduchu....jestli to je teda taky tim.. Ferry:diky za odpoved,jak si dopadl s autem? Jo a jeste co je to ten DRV?fakt netusim.diky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brutall Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 Jo a jeste co je to ten DRV?fakt netusim.diky ...regulátor tlaku paliva na čerpadle-vysokotlakém. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D.Benny Posted July 16, 2010 Author Share Posted July 16, 2010 Aha...kolik tak stoji?nemuze byt treba jen špinavej?protoze sem ai pred pul rokem nemohl nastartovat natankoval sem spatnou naftu a oni mi tam nalili nejakej cistic ale od ty doby to dela.....Nemáte ho nekdo a tu váhu vzduchu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brutall Posted July 17, 2010 Share Posted July 17, 2010 Novej v kelly-4500kč. Z Polska prej vyjde levněji. Někdo ho prej profukuje kompresorem (stlačeným vzduchem) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D.Benny Posted July 17, 2010 Author Share Posted July 17, 2010 Nejhorší je že nevim jestli to je tim.každej mi rika neco jinyho....je tady nekdo kdo mi rekne ze je to tohle?nebo neco jinyho?v servizu mi tak yrekl neco jinyho... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D.Benny Posted July 17, 2010 Author Share Posted July 17, 2010 Jinak díky za odpoved Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts